20 Dakika 2.Bölümüyle Kaç Reyting Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim İçin Üzülmeye zaten ne zaman baksam ağlıyorlar. Gözyaşı kiselerinde gözyaşı kalmadı
İzleyicinin ağlamaktan içi çıkınca vazgeçer diziden.

Fragmanda zaten ağlamayan yok. Herhalde 1 bölümde 500 lt falan su kullanıyorlar gözyaşı olarak

beğendiğine sevindim
Hayranım Sana

- - - Ekleme - - -

hahaha çok komik. seninde yakının ölse ağlamaz mısın?

Aslında dediğinde doğru ölenin arkasından bu kadar ağlanmaz ki eninde sonunda herkes ölecek!
Ölenin arkasından ağlanmaz demedim. Elbette ağlanır. Ama her dakika ağlıyorlar bunlar. Her gün biri mi ölüyor bunların sülalesinde ?

Evet ya her fragmanda ağlama sahnesi çokça var

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin olmayacağını kim söyledi ki? Salı fragmanı çıkmış

dream dedi bilmiyorum gerçeği artık kanal d hırsını alamayıp 20 dakikayı batırmak için stoktaki bölümleri koyar mı koyar
))))))))))))

- - - Ekleme - - -

fragmanlara göre tubayı cemile yapacakalr demiştmi millet bu acındırmayı dramı görünce 20 dk ye koşar ama biü zaten acındırma dram üzerine kurulu bilemicem
total 6 ab 8 diyorum

emre dizi başlamadan önce hatta ikinci fragmanda tubaya tualet temizletiyorlar şınav çektiriyorlar koşturuyorlardı. ve dizi başlamadan önce akrep karakterinin tubanın baş düşmanı olacagı yazıldı yani hapishanede eziyet çekeceği belliydi
))))

total 6
ab 8

Ab grubunda yükselebilir 9-10 civarı ama totalde çok fazla yükseleceğini düşünmüyorum geçen haftaya benzer oranlar alır bence.

Ne 20 Dakikaymış be arkadaş, koskoca Öbgzk'ye tatil yüzü göstermedi.
Biü de tatile giremedi onu da unutmayalım.