20 Dakika 2.Bölümüyle Kaç Reyting Alır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim İçin Üzülmeye zaten ne zaman baksam ağlıyorlar. Gözyaşı kiselerinde gözyaşı kalmadı :d İzleyicinin ağlamaktan içi çıkınca vazgeçer diziden.

Fragmanda zaten ağlamayan yok. Herhalde 1 bölümde 500 lt falan su kullanıyorlar gözyaşı olarak :F

beğendiğine sevindim :)
Hayranım Sana :)

- - - Ekleme - - -

Benim İçin Üzülmeye zaten ne zaman baksam ağlıyorlar. Gözyaşı kiselerinde gözyaşı kalmadı :d İzleyicinin ağlamaktan içi çıkınca vazgeçer diziden.

Fragmanda zaten ağlamayan yok. Herhalde 1 bölümde 500 lt falan su kullanıyorlar gözyaşı olarak :F
hahaha çok komik. seninde yakının ölse ağlamaz mısın?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin olmayacağını kim söyledi ki? Salı fragmanı çıkmış

dream dedi bilmiyorum gerçeği artık kanal d hırsını alamayıp 20 dakikayı batırmak için stoktaki bölümleri koyar mı koyar :)))))))))))))

- - - Ekleme - - -

fragmanlara göre tubayı cemile yapacakalr demiştmi millet bu acındırmayı dramı görünce 20 dk ye koşar ama biü zaten acındırma dram üzerine kurulu bilemicem
total 6 ab 8 diyorum

emre dizi başlamadan önce hatta ikinci fragmanda tubaya tualet temizletiyorlar şınav çektiriyorlar koşturuyorlardı. ve dizi başlamadan önce akrep karakterinin tubanın baş düşmanı olacagı yazıldı yani hapishanede eziyet çekeceği belliydi :)))))

Ab grubunda yükselebilir 9-10 civarı ama totalde çok fazla yükseleceğini düşünmüyorum geçen haftaya benzer oranlar alır bence.

Ne 20 Dakikaymış be arkadaş, koskoca Öbgzk'ye tatil yüzü göstermedi. :D Biü de tatile giremedi onu da unutmayalım. :D