20 Dakika İçin Tehlike Çanları

Ali Eyüboğlu amma abartmış dizinin yayından kaldırılması gibi bir durum asla yokmuş kanal diziden ve diziye gelen tepkilerden son derece memnun ayrıca Star Tv reytingleri bu kadar ciddiye alan bir kanal olsaydı Behzat Ç çoktan yayından kaldırılmışdı.
Bir de şu var. "Son" dizisi gibi sezon sonunda bitecek olan bir projeyi Star TV kaldırmaz yayından. O konuda sana hak veriyorum. Ali Eyüpoğlu her hafta bu tarz köşeler yazarak medyada konuşulan isimlerden biri olmak istiyor. :)

Bir de şu var. "Son" dizisi gibi sezon sonunda bitecek olan bir projeyi Star TV kaldırmaz yayından. O konuda sana hak veriyorum. Ali Eyüpoğlu her hafta bu tarz köşeler yazarak medyada konuşulan isimlerden biri olmak istiyor. :)

Ay Yapim yapmistir anlasmasini. 30 Bölüm veya biraz üstü gibi birsey icin anlasma vardir. Reyting'i ne olursa olsun sonuna kadar yayinlanir. Ki TNS'de AB'de dizi zaten ikinci.

Ali Eyüboglu zaten her zaman abartir. Medya'da kalmak icin cabaliyor böyle insanlar iste.

Aynen tek sezonluk bir dizi kaldı ki Son ile karşılaştırınca arada Uçurum var.Oranlar ne olursa olsun Ab'de 2. olan bir dizi hiçbir kanal 2. olan dizisini kaldırmaz :) Ali Eyüboğlu saçma bir yazı yazmış

Ayrıca Ay Yapım dizi ile ilgili radikal değişikliklere gidecekmiş diye konuşuluyor çeşitli plartformlarda sanırım tüm teknik ekip ve yönetmen değişecek

Aynen tek sezonluk bir dizi kaldı ki Son ile karşılaştırınca arada Uçurum var.Oranlar ne olursa olsun Ab'de 2. olan bir dizi hiçbir kanal 2. olan dizisini kaldırmaz :) Ali Eyüboğlu saçma bir yazı yazmış

Ayrıca Ay Yapım dizi ile ilgili radikal değişikliklere gidecekmiş diye konuşuluyor çeşitli plartformlarda sanırım tüm teknik ekip ve yönetmen değişecek
İyi olur Vallaha... :D

Özellikle sahnelerin geçiş hızının arttırılması lazım. Senaryoda biraz toparlanırsa izleriz dizimizi. :)

Özellikle sahnelerin geçiş hızının arttırılması lazım. Senaryoda biraz toparlanırsa izleriz dizimizi. :)

Senaryo biraz hizlansin yeter bence. Bir izleyici olarak bunu diyorsam vardir yani birsey. Senaryo'yu hizlandirsinlar, üzerimize ne gelecek bilmiyoruz. SON'da böyle yavasti, 5 Bölüm sonra biraktim.

Kerem Çatay el atmış olaya Kuzey Güney ve Karadayı'dada teknik ekip ve yönetmen değişince senaryodada bazı düzenlemeler yapılınca oranlar artmıştı aynı durum 20 Dakika içinde olur inş

ya inanmayın bu haberlere kalemi alan yazıyo konusuyo boş konusmalar: d

Kerem Çatay el atmış olaya Kuzey Güney ve Karadayı'dada teknik ekip ve yönetmen değişince senaryodada bazı düzenlemeler yapılınca oranlar artmıştı aynı durum 20 Dakika içinde olur inş
ay yapım yönetmen değiştirmede çok geç kaldı ben fragmanları izledikten sonra yönetmeni kovardım.:))) zaten senaristleri biliyorsun baştan yanlış tercih oldugunu kan kaybetiklerini sana kaç defa söyledim ondan baştan kapıya koyardım :))))

ay yapım yönetmen değiştirmede çok geç kaldı ben fragmanları izledikten sonra yönetmeni kovardım.:))) zaten senaristleri biliyorsun baştan yanlış tercih oldugunu kan kaybetiklerini sana kaç defa söyledim ondan baştan kapıya koyardım :))))

Yönetmen konusunda katılıyorum ilk tanıtımdan sonra yollar ayrılmalıydı hatta en başından tecrübeli bir isimle anlaşılmalıydı.Neyse daha 4.bölüm yayınlandı hatalardan dönmek için zaman var senarist konusunda katılmıyorum.Kerem Deren'in kalemini seviyorum ben sadece biraz duygu eksikliği var o kadar

Son düzenleme:
Yönetmen konusunda katılıyorum ilk tanıtımdan sonra yollar ayrılmalıydı hatta en başından tecrübeli bir isimle anlaşılmalıydı.Neyse daha 4.bölüm yayınlandı hatalardan dönmek için zaman var senarist konusunda katılmıyorum.Kerem Çatay'ın kalemini seviyorum ben sadece biraz duygu eksikliği var o kadar

bence değişmeli bak sen bile senaristin ismini karıştıyon adam bir etki yaratamamış demek ki :))) senarsit kerem çataya değik kerem deren ve pınar bulut :)))) ben dizi başlamadan önce bu senaristlerin olmayacağını ikisininde düşüş noktasında oldugunu yazdım 2. bölümde de bu dizinin senareistlerin ezeli yazdıgına inanmıyorum bu kadar kötü olabilir dedim..

tubanın kötü oynuyor gibi gözükmesinin sebebi senaristler ve yönetmenlerdir düzgün senaryo yazslar tuba bu kadar donuk gözükmezdi

bence değişmeli bak sen bile senaristin ismini karıştıyon adam bir etki yaratamamış demek ki :))) senarsit kerem çataya değik kerem deren ve pınar bulut :)))) ben dizi başlamadan önce bu senaristlerin olmayacağını ikisininde düşüş noktasında oldugunu yazdım 2. bölümde de bu dizinin senareistlerin ezeli yazdıgına inanmıyorum bu kadar kötü olabilir dedim..

tubanın kötü oynuyor gibi gözükmesinin sebebi senaristler ve yönetmenlerdir düzgün senaryo yazslar tuba bu kadar donuk gözükmezdi
Bu yorumuna katılıyorum ama Tuba masum yüzlü bir kadın ve defalarca söyledim yine söylüyorum. Kadın oyuncular arasında en sevdiğim oyuncudur.

Tuba Büyüküstün, konu bakımından dram-aşk içeren masalsı dizilere daha çok yakışıyor. Yüzü böyle aksiyon ve hareketli dizilere yatkın biri değil. Senaryodaki aksaklıklar, sahnelerin yavaş yavaş, ağır ağır geçmesi diziyi sıkıcı hale getiriyor oyuncular her ne kadar başarılı olsa da...

Yönetmen çok tecrübesiz ve dizide rol dağılımı adil değil birçok oyuncu bölümde gözükmüyor.Gözükenlerde çok az Ali'nin sahneleri bir süre sonra sıkıyor.Yol yakınken her şey yoluna girer inş.
Birde İlker Tuba hiç uyumlu olmadılar

Yönetmen çok tecrübesiz ve dizide rol dağılımı adil değil birçok oyuncu bölümde gözükmüyor.Gözükenlerde çok az Ali'nin sahneleri bir süre sonra sıkıyor.Yol yakınken her şey yoluna girer inş.
Uyuma aslında ben hiç takılmıyorum.

Çünkü dizinin dalı aksiyon. Aşk olsa uyuma bakardım. Ama bu bir aşk dizisi değil ki...

tuba ile ilker uyumlu değil tabi. ama bu hatada senaristlerin diziyi aşk dizisi hale getiren senaristler bu dizi aksiyon diziyken 4. bölüm aşk dizisi oldu :))) kim inanır meleğin aliye aşık oldugunu dön dolaş onların aşklarını anlatıorlar bu da senarist hatası..

Bir kere günü yanlış. İlk falsosu bu daha önce söyledik, Öyle bir geçer zaman ki seyircisi bu saatten sonra bitmeden bırakmaz o diziyi. Kaldı ki o dizide tempo var ivme kazandı son zamanlarda, Mahsun'un dizisi Totalde gayet iyi devam ediyor, AB'de cok varlık gösteremese de totalde iyi gidiyor. 20 Dakika rating olayına günü sebebiyle zaten 2 - 0 mağlup başlıyor. ÖBGZK ve BİÜ'den ilk bölümünde bir tutam seyirci caldıysa bile görüyoruz ki zamanla özellikle AB'de yeniden kaybetmis. Bir hafta daha düşüş devam ederse bir müdahele yapılması şart. Ayrıca dizinin konusunu da halkın cok benimsediğini düşünmüyorum açıkçası. Halk böyle allengirli işlere fazla prim vermiyor. Hep en basitini seçiyor, zamanında Ezel gibi efsane bir dizinin Arka Sokaklar gibi cocuk dizisinden az rating almasında da gördük bunu..

20Dk dn intikama sonç cıkaranlara alkış. 20dk başlamadan ddim sözluk dizisi diye

@Dream Şu Kerem Çatay'a söyleyiverin de 20 Dakika'yı cumaya alsınlar, Lordly salı günü izleyemiyormuş diziyi de Çataya. :D Star'a baskı yapsın biraz. :D

20Dk dn intikama sonç cıkaranlara alkış. 20dk başlamadan ddim sözluk dizisi diye

İntikam'da gerçekten silip süpürdü perşembe gecelerini sanki :D
O kadar abartıya sonuç koca bir hayal kırıklığı 20 Dakika karmaşık konusu ve tek starlı oyuncu kadrosu ile güçlü salı günlerinde gayet iyi gidiyor

Tamam arkadaşlar 20 Dakika için tehlike şeyleri çalıyor :))