20 Dakika Çılgınlığı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Tuba Büyüküstün'ün uzun zamandır merakla beklenen dizisi 20 Dakika'nın ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı.20 Dakika'nın tanıtımının ekranlarda dönmesinin ardından Tuba Büyüküstün fanları tarafından büyük ilgi gördü.En çok ziyaret edilen dizifilm sitesi aşırı yüklenmeden dolayı geçici süre devre dışı kaldı.Sosyal medyadada dizi ile ilgili bir çok yorum geldi.Tuba Büyüküstün'ün başrolünde olduğu 20 Dakika Aralık ayında star tv'de cuma akşamları yayına başlayacak.Dizide Tuba Büyüküstün Melek adında çocukluğu sırlarla dolu güçlü mutlu bir kadını canlandıracak

Star dediğime gelmiş cumaya koymuş...

Star akıllılık etmiş cuma günleri Tuba'nın günüdür zaten
Dila Hanım ya ikinci kuşağa yada perşembe gününe geçer

çıldırıyorum
çılğınlar gibi eğleniyorum hızımı alamayıp çatıya çıktım biri beni durdursun
)

Cuma kesin mi ? "Dilayı harcıyacaklar Matmazeeeel"

Cuma kesin mi ? "Dilayı harcıyacaklar Matmazeeeel"

Evet kesinmiş Star'ın çok önem verdiği bir dizi salı gününe koysa şampiyonlar ligi maçı vardı aynı şekilde perşembe günüde fenerbahçenin maçları var.En doğru kararı verip cuma gününe koymuş

Dila Hanım salıya yada cuma ikinci kuşağa alınabilir

Salı domestik yapımlar fazla. Dila salıya koyulmaz. Perşembeye koyulur bence...

dilaya yazık etti star tutup tutmayacağı belirsiz bir iş için

Öyle görünüyor ki Dila Hanıma yol göründü

Yada kanal değiştirsin

dilayı tekrardan izlerim.. tuba cuma olursa kaçırmam mutlaka izlerim
)

ama berene rakip olmak gibi bir hamleye girişirse hiç şansı yok
)

tuba demek berene rakip olmaktan korkmuş
))))

Güzel bi tanıtım olmuş.Tutması bence imkansız olur bu dizinin.Konusu mükemmel tuba muazzam.

Cuma günü olur büyük ihtimal.Dila Hanım bence ya Perşembe olur yada Pazartesi PT2

Güzel bi tanıtım olmuş.Tutması bence imkansız olur bu dizinin.Konusu mükemmel tuba muazzam.

Cuma günü olur büyük ihtimal.Dila Hanım bence ya Perşembe olur yada Pazartesi PT2

Tutması imkansız derken ?

Beren olsa ne olacak perşembe günü Dila 3-4 reyting takılır yine kendi çapında.

korkmakla alakası yok kenan=pazartesi beren=perşembe tuba=cuma önmli diizleri hep bu günlerde bu isimlerin

berenın hatırla sevgili cuma aşka sürgün pazartesi. kenanın alacakaranlık salı tubanın gonulceleni cuma tıkanınca pazar günü yayınlandı.

şartlar uymayınca gün değişikliği oluyor. starda starın tutmak üzere bir dizisi var onu yerinden oynatmanin açıklaması olmaz. olsa olsa 20 dakikanın perşembeden yada salıdan korkması
)))