20 Aralık 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kuruluş Osman - 141. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • MasterChef Türkiye All Star - 185. Bölüm | TV8

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Gönül Dağı tekrar bölümü reytinglerini paylaşabilir misiniz? :)

Ne mana bak TRT dizilerine rakip makip etkilemiyor :A
------

Sandık Kokusu'nu izlediğimi yazmayı unutmuşum ben de reytinglerine sevinirken bu bilgiyi aradan çıkarmış olayım. :Z Kızılcık Şerbeti'nin aksine tutma süreci çok hızlı ve acısız gerçekleşti artık kafası rahat edebilir. :A

Şahane Hayatım'ın düşüşü devam eder ve yeni senarist de toparlayamazsa Kopuk veya Korkma Ben Yanındayım için çarşamba ihtimali doğacak gibi. Meriç Acemi ilk bölümde temelleri sağlam kurmuş olsaydı muhtemelen bu duruma düşmezdi yazık oldu. :(

Dilek Taşı da bitip bitmeyeceğine karar verse iyi olur her hafta inip çıkmasından ikrah geldi. En azından mucize eseri 2024'ü görebilecek. :A
------

Analiz işini azaltalım hatta bırakalım. :A
Bunu diyenin sen olması :F
------

Sandik Kokusu Melis Civelek imza atiyor reyting ucuyor tebrikler sezonun dizisi
------

esas mövzu metresmi başarıda? Güldüm vallah Kızılcık Şerbeti oyuncu başarısı yüksek boş boş isimler ekranda iş yapmaması lazım demekki
Boş isimler kim gııı 😱
------

Yedin bitirdin kendini Kızılcık diye diye tamam en büyük fanı sensin :F :F
Hamdüsenalar olsun ki değilim :F

Ama rüzgar boşa çıktıysa gönderebilir bana senarist :F

Sonunda zirvede farklı bir yapım görebildik :Z Sandık Kokusu çok iyidi hak ettiği yerde :Z

Şahane Hayatım'ın düşüşü sürüyor tamam ilk bölümler kadar iyi değil bölümler ama bunu da hak etmiyor :(

Mutluluktaan habeeer ver Dilek Taşı bitecek inşallah :A

Sandık Kokusu'nun herkesi ekrana kitleyecek çok iyi, çok ilgi çekici bir ana konusu yok maalesef. Türk TV dizisi cringe'liğine nazaran daha sade giden bir senaryosu var. Melis Civelek ve Zeynep Gür ilerde ne yapar bilemiyorum ama IQ ortalaması max. 80 olan bu deneklere dünkü bölümü yutturacak kadar ne yaşadılar bilemiyorum. Sanıyorum ki tükendiler. :A

Sonunda zirvede farklı bir yapım görebildik :Z Sandık Kokusu çok iyidi hak ettiği yerde :Z

Şahane Hayatım'ın düşüşü sürüyor tamam ilk bölümler kadar iyi değil bölümler ama bunu da hak etmiyor :(

Mutluluktaan habeeer ver Dilek Taşı bitecek inşallah :A
Dilek Taşı ve Üç Kız Kardeş final haberini ne zaman girersiniz takribi. Zira neden yayınlandıklarını anlamıyorum. Kanal D eski Kanal D olsa şimdiye şutlamıştı. ☺️

• Aynen
Reactions: Carpe Diem
Dilek Taşı ve Üç Kız Kardeş final haberini ne zaman girersiniz takribi. Zira neden yayınlandıklarını anlamıyorum. Kanal D eski Kanal D olsa şimdiye şutlamıştı. ☺️
Dilek Taşı’nın hikayesi açılmaya başlamıştı bitirmeye çalışma.