20 Aralık 2020 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    23
Dünkü bölüm son bölümlerden daha iyi olduğunu düşünüyorum ondan düşüşü şaşırttı

Bir senarist yüksek reyting alma potansiyeli olan diziyi ne hale getirir isimli çalışma her pazar Star TV'de

Bu dizinin konuk hikayeleri iyi olmadığı sürece ana karakterlerin hikayeleri çok ilgi çekmeyecek bariz belli. Biraz daha özenli konuk ve konuk hikayeleri seçilse ve konuk süresi bir tık arttırılsa güzel olacak. Burak Tozkoparan ve Serhat Teoman transferleri yerine konuklara yüklenilseymiş keşke. İkisi de şuan sıkıcı ilerliyor dizide.

Kefaret her hafta düşüyor kanal Savaşçı ile anlaşmadıysa şu sonuçlarından sonra anlaşmanın bi yolunu bulup alır.

Menajerimi Ara sıkıntılı olsada bu oranlarda sezonu tamamlar. Haftaya ÇGH2 yok bi zahmet yükselir heralde.

Reactions: Carpe Diem
Masterchef yükseldi bu hafta, finalini yeni yıldan önce mi sonra mı yapacaklar acaba?

Yok cnm o kadar da değil ratinleri iyi devam eder dizi

------

Menajerimi Ara nasıl düştü anlamadım? Ben Hekimoğlu'ndan endişelenirken Menajerimi Ara kendini riske soktu.

İyide kaç haftadır düşüyor dizi harun

Menajerimi Ara için söylenecek çok şey var da ağzımı açmayayım.
Her şey daha farklı olabilirdi..
Aserat sen dizide konuk oyuncular kısmını mı daha çok seviyorsun yoksa Dicle'nin yaşadıklarını mı? Fikrini merak ediyorum.

Kefaret hızlı başladı çabuk söndü, çok kasvetli bir dizi, ömrünün pek uzun olacağını sanmam.

Arıza çok iyi bir bölümdü Total'de ekmeğini yemiş, keşke AB'yi de 5'e sabitlese, nasıl bu kadar düşük kalıyor şaşırıyorum.

Menajerimi Ara ilk yarısını izlediğim kadarıyla iyi bir bölümdü geçen hafta göre ve yine düşmüş dizi için çanlar yeniden çalmaya başladı umarım durur bu düşüş.

Reactions: Carpe Diem