güneşin kızları ve poyraz karayel oradaydı nerede senin kırgınlar göremiyoruzBöyle yapımlar ülkemizde ilgi görmez ama bizim yoksa dün o hayat benimi Nasıl izleyecekler
güneşin kızları ve poyraz karayel oradaydı nerede senin kırgınlar göremiyoruzBöyle yapımlar ülkemizde ilgi görmez ama bizim yoksa dün o hayat benimi Nasıl izleyecekler
Kanal D'de olmasa onları görür müydük acabagüneşin kızları ve poyraz karayel oradaydı nerede senin kırgınlar göremiyoruz
parlak oğlan ömer iplikçi gelmiş amaKanal D'de olmasa onları görür müydük acaba
Erkan Kolçak ulan İstanbul hattına gelmiştirparlak oğlan ömer iplikçi gelmiş ama
erkak kolçak köstendil de vardı
Erkan Kolçak ulan İstanbul hattına gelmiştirÖmer iplikçi de namı yürüsün diye
Konu dışı mesajlar silinmiş, o kadar.ay bu konuda noliyi böyle mesajlar bir artıyor bir azalıyorbildirim geliyor mesaj 2.sayfada cevap veriyorum cevap 1.sayfada
Mesajlar yazılıp siliniyor olan buay bu konuda noliyi böyle mesajlar bir artıyor bir azalıyorbildirim geliyor mesaj 2.sayfada cevap veriyorum cevap 1.sayfada
Konu dışı mesajlar silinmiş, o kadar.
konu dışı mesajlar silinse denizin hiç mesajı kalmazdı başka bişi var neyse daha yazmiyim bnmkiler de silinir şimdiMesajlar yazılıp siliniyor olan bu
Defol Emrekonu dışı mesajlar silinse denizin hiç mesajı kalmazdı başka bişi var neyse daha yazmiyim bnmkiler de silinir şimdi
acı aşkta 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım dolu dolu işlendi dicem de iki üç sahil de gezdiler sonra yağmur yağdı ... vs vs hakettiği oranları aldı kısacaseçkincime ve seline üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?