20 Aralık 2015 Pazar Reyting Sonuçları

acı aşkta 2 saatin nasıl geçtiğini anlamadım dolu dolu işlendi dicem de iki üç sahil de gezdiler sonra yağmur yağdı ... vs vs hakettiği oranları aldı kısaca :) seçkincime ve seline üzüldüm :(

Baba Candır'ın AB'deki reytinglerinin şike vb. bir şeyle alakası olduğunu düşünmüyorum, çünkü söz konusu dizi birkaç ay önce 1. oluyordu. Kaldı ki bölümler de güzel gidiyor, bu bölüm de bir önceki kadar olmasa da iyiydi. Bunlar bir tarafa gerçekten şike yapılsa bile sevdiğim bir diziyi üst sıralarda gördüğüm için mutlu olurum, yalan söyleyecek değilim.

Acı Aşk'ın ilk bölümünü kimse beğenmemişti, bu sonuçların geleceği az çok belliydi maalesef. Gerçi 2. bölüm güzel ve hareketli olursa izleyiciyi toparlayabilir, hemen umudu kesmemek lazım.

Evli ve Öfkeli de yavaş yavaş yükselirken yine gerilemiş. Bir ara 5'e yaklaşmış, hatta geçmişti; ama seçim arasından sonra pek toparlanamadı gibi. Yine de oranları fena değil.

Hayat Mucizelere Gebe de sanırım erken bittiği ve özetsiz yayınlandığı için düşüş yaşamış olmalı, gelecek hafta toparlanır. Bu arada Kanal D'nin doğru düzgün tekrar vermemesi de nasıl bir zekanın ürünü, merak ediyorum.

Hatırla Gönül'ü izlemiyorum, ama baktığım kadarıyla çok kaliteli bir dizi ve bu reytingleri hak etmediğini rahatlıkla söyleyebilirim.

TEGV'nin özel gecesi de pek iyi gitmemiş, ama bu tür yayınlar maalesef deneklerin ilgi alanına girmediği için aldığı sonuçlara şaşırmadım. Geceyi izlemedim, ama güzel geçtiğine eminim; orası ayrı.

Konu acmayai bilmediğimden buraya yazdım su dörtlü show da programa başlıyormuş çok garip bi dörtlü olmamislar mi

Ekli dosyalar

• IMG_20151222_001159.jpg
    IMG_20151222_001159.jpg
    145.8 KB · Hit: 298