WesTxCoasT
Favori Üye
aşkolsun yani şimdi hatırlatıyon bunu...bende kaç dakkadır neyi unuttum diyodum heyecandan şimdi işin yoksa yetiştir...:satellite:Son 3 dk ben tuvalete giriyim hazır oluyum
Deniz Yıldızı müthiş bi bölümdü 5 bekliyodum ama 4 de iyidir.
evet tüm türkiyede sokaklar boşalmış şuanda....bunu duyupta türkiyenin kıyameti beklediğini düşünen mayalar aslında beklenenin kurtlar vadisinin yeni bölümü olduğunu anlayınca büyük şok geçirdiler...reyting dinazoru...[sm=s16.gif]
Bir Son Dakika Daha.son dakika......vadinin bu özet anlıklarını gören atv yönetimi diğer tüm kanallara birer kasa ayva gönderdi..anlayan anladı....bu haber fforumda ilk kez reyting dinazorunda sayın seyirciler azzzzzzz sonra.....[sm=s16.gif]
bu arada twıtterde büyük savaş var....polat ölecekmi linki ile mayaların kehaneti 2012 savaş vercekler...polat kazanır gibi...çünkü mayaların mayası bozuk...
Bir Son Dakika Daha.
Kanal D 2 hafta bugün sonra yani Perşembe için Atv`ye hazırladığı "Avuç"lar paketleniyor. 3 Ocak günü sahibine ulaşacaktırAnlayan Anladı
Reyting Gonzalesi...
Kvp 15 kesin geçer tnsde
mayalar çarpsın ki seni kastetmedim bak....espri değil gerçek...ayva esprisi anlaşılsın diye vurgu yaptım...birazdan kanal dden haber yapcak dinazor merak etme sen...merak etme sen...
Bir Son Dakika Daha.
Kanal D 2 hafta bugün sonra yani Perşembe için Atv`ye hazırladığı "Avuç"lar paketleniyor. 3 Ocak günü sahibine ulaşacaktırAnlayan Anladı
Reyting Gonzalesi...
Valla ben de senin beni kast ettiğini kast etmedim.mayalar çarpsın ki seni kastetmedim bak....espri değil gerçek...ayva esprisi anlaşılsın diye vurgu yaptım...birazdan kanal dden haber yapcak dinazor merak etme sen...merak etme sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?