20 Ağustos 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

Rüzgarın Kalbi damdan düşer gibi bir haftalık tanıtımla başlamasına rağmen fena sonuçlar almamış. Gelecek haftalarda da iyi reytingler almaya devam ederse FOX'un cumartesi sorunu çözülebilir gibi.

Fragmanı baya TOTAL kokuyordu, sevmene şaşırmadım.
Totalik mi diyosun sen bana yani .ss

Bodrum masalı da göstermelik ab dizi komple total yani ilerde totalde yüksek olur abde daha aşağıda çünkü onuda sevdim

Helal olsun, Kanal D dizileri sevilmek için vardır.
Başroldeki çocuk genç kızların yeni sevgilisi olabilir vampir kılıklı şey

Ateş ile su Tkydede oynuyolardı su ateşe aşıktı orda şimdiyse abi kardeşler

Şevval sam aynı Güneş dizide bi psikopat Haluğumuz eksik ama Ateş ile suyun babası psikopatlaşır heralde

Alperen Duymaz, dizi yayınlandığı sırada Twitter'da ismi +10000 arama yapılmış
Takipçi sayısı falan da baya artmış, Kanal D'm birini daha ünlü yapıyor.

Aynen, orada da varlardı. Orada ikisini de sevmezdim.

Bodrum Masalı'nın tekrarlarına ne diyorsun?

Daha bugün, yarın, salı ve çarşamba tekrarları var.
yüksek sosyeteyi geçemezler boşuna uğraşmasınlar

ayy ayrıca 1 reyting neki yani kiralık aşkın tekrakları geçen yaz 3 civarı alıyordu

O dizi 12 reyting aldı, bu da alsın 7-8 yeter bize.
Kiralık aşk çok önemli bir başarı yapmış gerçekten 12-13 uçuk reytingler alıyordu millet yaz ayında normal diyordu ama bu yaz 6 reytingi gören yaz dizisi yok 5 i bile zar zor alıyorlar genelde 4 reytingle geçti bu yaz

Kiralık aşkı izlemeyen mi vardı

O izlemiyorum diyenler bile izlemiştir o bölümleri süperdi yahu öyle dizi bir daha zor gelir

Kiralık aşkı izlemeyen mi vardı

O izlemiyorum diyenler bile izlemiştir o bölümleri süperdi yahu öyle dizi bir daha zor gelir
bu sezon komediyi öldürücek oyuncular aldılar müjde seçkin gibi bakalım sonumuz ne olucak cnm özellikle yasemin rolunde müjde koriş sahnelerini batırıcak vlla