kırgın çiçekleri bırakmıcaktı başrol olma hevesiyle kendisini yaktı malesefKendini batirdi seninki
kırgın çiçeklerde çok seviliyordu
kırgın çiçekleri bırakmıcaktı başrol olma hevesiyle kendisini yaktı malesefKendini batirdi seninki
Olduda noldu reytingler yerlerde Senin dizine geri dönsünkırgın çiçekleri bırakmıcaktı başrol olma hevesiyle kendisini yaktı malesef
kırgın çiçeklerde çok seviliyordu
duyan da 10 reyting alıyor sanırHiç de çökmemiş, hala AB grubunda zirvedeyiz.
Kız hadsize bak hele, dizi kanalın cumartesi kurtuluşu oldu sezon boyunca. Yazın düştü, izleyicisi tatile gitti haliyle. Haftaya 20 bölüm oluyoruz, kıskananlar çatlasın.
oha hemen fanteziye başlamış siz ormana gidin bu çocukla orada yaşayınaa bune bee tarzan gibi çocuk
Bodrum Masalı'nın tekrarlarına ne diyorsun?çocuk perişan oldu bee bir an önce kaçıp kendisini kurtarır inş
Rüzgarın kalbininde sürekli tekrarı var favorim rüzgarın kalbiBodrum Masalı'nın tekrarlarına ne diyorsun?
Daha bugün, yarın, salı ve çarşamba tekrarları var.
Fragmanı baya TOTAL kokuyordu, sevmene şaşırmadım.Rüzgarın kalbininde sürekli tekrarı var favorim rüzgarın kalbi
Totalik mi diyosun sen bana yani .ssFragmanı baya TOTAL kokuyordu, sevmene şaşırmadım.
Helal olsun, Kanal D dizileri sevilmek için vardır.Totalik mi diyosun sen bana yani .ss
Bodrum masalı da göstermelik ab dizi komple total yani ilerde totalde yüksek olur abde daha aşağıda çünkü onuda sevdim
Başroldeki çocuk genç kızların yeni sevgilisi olabilir vampir kılıklı şeyHelal olsun, Kanal D dizileri sevilmek için vardır.
Alperen Duymaz, dizi yayınlandığı sırada Twitter'da ismi +10000 arama yapılmış Takipçi sayısı falan da baya artmış, Kanal D'm birini daha ünlü yapıyor.Başroldeki çocuk genç kızların yeni sevgilisi olabilir vampir kılıklı şey
Ateş ile su Tkydede oynuyolardı su ateşe aşıktı orda şimdiyse abi kardeşler
Şevval sam aynı Güneş dizide bi psikopat Haluğumuz eksik ama Ateş ile suyun babası psikopatlaşır heralde
yüksek sosyeteyi geçemezler boşuna uğraşmasınlarBodrum Masalı'nın tekrarlarına ne diyorsun?
Daha bugün, yarın, salı ve çarşamba tekrarları var.
O dizi 12 reyting aldı, bu da alsın 7-8 yeter bize.yüksek sosyeteyi geçemezler boşuna uğraşmasınlar
ayy ayrıca 1 reyting neki yani kiralık aşkın tekrakları geçen yaz 3 civarı alıyordu
Kiralık aşk çok önemli bir başarı yapmış gerçekten 12-13 uçuk reytingler alıyordu millet yaz ayında normal diyordu ama bu yaz 6 reytingi gören yaz dizisi yok 5 i bile zar zor alıyorlar genelde 4 reytingle geçti bu yazO dizi 12 reyting aldı, bu da alsın 7-8 yeter bize.
Çünkü o Rüzgarın KalbiRüzgarin Kalbi iyi baslamis
Kiralık aşkı izlemeyen mi vardıKiralık aşk çok önemli bir başarı yapmış gerçekten 12-13 uçuk reytingler alıyordu millet yaz ayında normal diyordu ama bu yaz 6 reytingi gören yaz dizisi yok 5 i bile zar zor alıyorlar genelde 4 reytingle geçti bu yaz
Rüzgarin kalbi mi varmisÇünkü o Rüzgarın Kalbi
Sevmezsek kırılır o kalp
bu sezon komediyi öldürücek oyuncular aldılar müjde seçkin gibi bakalım sonumuz ne olucak cnm özellikle yasemin rolunde müjde koriş sahnelerini batırıcak vllaKiralık aşkı izlemeyen mi vardı
O izlemiyorum diyenler bile izlemiştir o bölümleri süperdi yahu öyle dizi bir daha zor gelir