20 Ağustos 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken umarım bu başarısını yazın da sürdürür..

güneşi beklerken düşmüş haftaya maç var yine düşer zaten rakipsiz ortamda 5 zor alabiliyo yeni sezonda işi zor p1 de devam etmesi imkansız
bu arada doksanlara süresinden dolayı laf edenler güneşi beklerken sabah namazına yakın bitmiş ama bunu görmezler şimdi :)

Evet aga tahmin ettiğimiz gibi Güneşi Beklerken'in 2 saat 5 dakikalık süresine kimse laf söyleyememiş. :)))

Sonra biz Kanal d'ci dedi oluyoruz. :))

Güneşi Beklerken umarım 3 saate çıkar. Enfesto. :kiki:

Kanal D süper. Bu sezon da kalbimiz seninle renkli hayat Kanal D. :F

BuraK post: 1421051' Alıntı:
Joker_Why_so_serious__by_mjlynch712.jpg
Bir bakışı yeter be :D
The_Abomination.jpg

Ayrıca şunuda söylemeden edemicem
Marvelin listesine göre [TÖVBE HAŞA] Yarı tanrı olan Thorun kardeşi [TÖVBE HAŞA ] Yarı tanrı LOKİ mi yoksa Joker mi daha güçlü? Tabii ki de Loki

tumblr_static_tumblr_static_loki-1.jpg

Joker-Vs-Batman-batman-arkham-asylum.jpg

HULK Lokiyi dövdü.Joker Disneye götr [TÖVBE HAŞA] Tanrı olmadığı için ölür gider.

İŞTE [MARVELİN ESERİ] YENİLMEZLERDEKİ O NEFİS SAHNEDEN BİR KESİT

Hulk-vs-Loki-04.gif

- - - Ekleme - - -

Konuyu uplattık ama cevap veremeden edemedim :D

Bir bakışı yeter be :D
The_Abomination.jpg

Ayrıca şunuda söylemeden edemicem
Marvelin listesine göre [TÖVBE HAŞA] Yarı tanrı olan Thorun kardeşi [TÖVBE HAŞA ] Yarı tanrı LOKİ mi yoksa Joker mi daha güçlü? Tabii ki de Loki

tumblr_static_tumblr_static_loki-1.jpg

Joker-Vs-Batman-batman-arkham-asylum.jpg

HULK Lokiyi dövdü.Joker Disneye götr [TÖVBE HAŞA] Tanrı olmadığı için ölür gider.

İŞTE [MARVELİN ESERİ] YENİLMEZLERDEKİ O NEFİS SAHNEDEN BİR KESİT

Hulk-vs-Loki-04.gif

- - - Ekleme - - -

Konuyu uplattık ama cevap veremeden edemedim :D

Joker: Hala anlayamadın değil mi? Planı olan bir adam gibi mi duruyorum. Benim ne olduğumu biliyor musun? Ben arabaları kovalayan köpek gibiyim. Eğer yakalasam bile ne yapacağımı bilemem. Anlarsın ya… Ben sadece yaparım.Hulk'la yada diğerlerinin adı neydi? Onlarla birebir dövüşeceğimi mi zannediyorsun? Ben kimseyle birebir dövüşmem,Batman'le bile.Hulk sadece bir öfke küpü.Görüntüsü korkunç olabilir nitekim benimde görüntüm korkunç.Ama beyni görünemeyecek kadar boş.Ona hiç görünmeden bile onu öldürebilirim.Ame belki o ciddi suratına biraz gülümseme eklemek için son anlarında yanında olurum.

Jokerin ağzından cevap vereyim dedim.:D :F