- Reaksiyon puanı
- 114,312
- Puanı
- 1,060
Forum oyunları mesaj kasma durumu olduğu içindir. Kutlama konuları da her telden konuşuluyor diyedirÇok saçma diğer “konu dışı” kısımlarında niye geçerli olmuyor ki.
Forum oyunları mesaj kasma durumu olduğu içindir. Kutlama konuları da her telden konuşuluyor diyedirÇok saçma diğer “konu dışı” kısımlarında niye geçerli olmuyor ki.
Gerçekten kutlama konularında her şey konuşuluyor o konuda haklısın. Yine de pek tatmin olmadım ama.Forum oyunları mesaj kasma durumu olduğu içindir. Kutlama konuları da her telden konuşuluyor diyedir
Admin öyle uygun görmüş ama forum oyunları isabet bence.Gerçekten kutlama konularında her şey konuşuluyor o konuda haklısın. Yine de pek tatmin olmadım ama.
Ona bakılırsa forum oyunlarında da tek kelime mesaj yazılan bölümler varAdmin öyle uygun görmüş ama forum oyunları isabet bence.
Tek kelime veya rakam için sayaca işlenmemeli mesajlar
İşte forum oyunları komple hepsi sayılmıyor. Hangi şarkıyı dinliyorsunuz kısımları hepsi sayılmıyor. Başka alanlarda da evet tek kelimeler var ama yanılmıyorsam çok tekrar olunca post kasılıyor diye uyarı verilmekteOna bakılırsa forum oyunlarında da tek kelime mesaj yazılan bölümler var
8 | @Forumdash | 216 |
9 | @slhttnmtl | 215 |
10 | @The_Erinch | 184 |
18 | @dreamy | 93 |
Bu geceeeee sooon biraz sonraaaaa Haftaya 50 mesajdan fazlasını göremezsin bende
8 @Forumdash 216 9 @slhttnmtl 215 10 @The_Erinch 184
Yaşlı Kurt amma çenen düşmüş... yaşlılık çenene vurmuş senin
18 @dreamy 93
Bak toruna gene ikon Ekli dosyayı görüntüle 90371
@Forumdash @dreamy
O da @Forumdash ile olan kutlama konumuz sayesinde yoksa o sayıyı bile zor görürdüm @Dosi
8 @Forumdash 216 9 @slhttnmtl 215 10 @The_Erinch 184
Yaşlı Kurt amma çenen düşmüş... yaşlılık çenene vurmuş senin
18 @dreamy 93
Bak toruna gene ikon Ekli dosyayı görüntüle 90371
@Forumdash @dreamy
Oralarda en çok çene çalan benimO da @Forumdash ile olan kutlama konumuz sayesinde yoksa o sayıyı bile zor görürdüm @Dosi
İyi birşeye vesile olmuşum 🥳O da @Forumdash ile olan kutlama konumuz sayesinde yoksa o sayıyı bile zor görürdüm @Dosi
Ona rağmen haftalık mesaj sayısında ikincisin...Oralarda en çok çene çalan benim
Geçen hafta çok olmadı ama. Mod olunca yoruluyorum arka planda biraz adapte olmak zaman alacakOna rağmen haftalık mesaj sayısında ikincisin...
Ben @Tolstoyevski ve @Sherlock 'un favorisi belli@dreamy @Forumdash @Dosi @Tolstoyevski @Sherlock
İlerleyen Dönemde Favori Hayvan Etkinliğinde Desteklediğim Hayvandır
Türkçe adı yok galiba bu hayvanın Kategori edip bırakmışlar@dreamy @Forumdash @Dosi @Tolstoyevski @Sherlock
Artık sorumlulukların var tabii anlayabiliyorumGeçen hafta çok olmadı ama. Mod olunca yoruluyorum arka planda biraz adapte olmak zaman alacak
Favori hayvanım.@dreamy @Forumdash @Dosi @Tolstoyevski @Sherlock
Kedi çok tatlıBen @Tolstoyevski ve @Sherlock 'un favorisi belli
Ekli dosyayı görüntüle 90375
Bu da olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 90376
Benim düzenli avatarım geri döneceğim onaKedi çok tatlı