20-26 Temmuz 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
49,002
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Konu Açanları

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Haftanın En Çok Hit Kazananları

Bu hafta yükselirim derken düşmuşüm be.
neyse haftaya artık.

Mesaj sayımda üstlerdeyim ana hit puanda hiç yokum. Bal yapmayan atıyım galiba

Geçen hafta tam aktif olabilseymişim üst sıralarda yer alabilirmişim mesaj listesinde
Başka sefere artık inşallah.

Hit konuları temsil eder. Bu hafta hiç açmamışsın demek ki
Önceki haftalar bir kaç yabe açtım ancak pek ilgi görmedi bir anket biraz ilgi gördü. Ondan dolayı pek dokunuyorum. Bir de gereksiz yere açmak istemiyorum.

Önceki haftalar bir kaç yabe açtım ancak pek ilgi görmedi bir anket biraz ilgi gördü. Ondan dolayı pek dokunuyorum. Bir de gereksiz yere açmak istemiyorum.
Gereksiz yere düşünceni öncelikle at. İlgi ve hit bunları çok önemseme. İçeriğinin önemi önemli. Misal klip konuları forumda en az ilgi gören konular ama ben genelde onlara yoğunlaşıyorum. Hit falan düşünürsek o alan boş kalır.
Benim önceliğim keyif almak. Senelerdir her alanda açmışlığım var ama müzik kısmı en keyif aldığım. Arada bizim medyada ilgimi çeken konular olunca onları da açıyorum. Bir ara sağlık konularını da baya açmıştım

Reactions: Gerekli24
Kimsenin ilgilenmediği konuyu açmak da boşa kalabalık olur aklıma gelirse bir şeyler açarım. Bir ara favori sözlüke konu açtım ilgi çekmedi. Sen zaten cevapsız sorular diss savaşı derken coşuyorsun

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
Kimsenin ilgilenmediği konuyu açmak da boşa kalabalık olur aklıma gelirse bir şeyler açarım. Bir ara favori sözlüke konu açtım ilgi çekmedi. Sen zaten cevapsız sorular diss savaşı derken coşuyorsun
Cevapsız sorular benim konu değil ama kanalımda ve tabi ordada etkim oluyor

Ya kanal etkinliğindeki konularım birazda benim çenem sayesinde çoşuyor
onları normal açarkende öyleydi. Etiketlenme var ve anket vs. olunca haliyle konular ilgi görmekte yani kıyaslama onlarla
yoksa 0 mesajlı çoook klip konularım var

Ve bi de ben öyle kısa kısa mesaj yazmamaya çalışıyorum. Post kasmamaya da dikkat etmek gerekir😊

Reactions: Gerekli24
Maşallah fena coşmuşum.
1 ay daha böyle devam eder ama gerisi Allah'a kalmış.

Reactions: dreamy
Bence kutlama konularındaki mesajlar da dahil ediliyor bu sayılara. 93 mesajın başka açıklaması olamaz.

Bence kutlama konularındaki mesajlar da dahil ediliyor bu sayılara. 93 mesajın başka açıklaması olamaz.
Günaydın, ben sayıldığını 2 sene önce bas bas açıklamıştım hepinize

En son şu 10 bin kampanyasında da herkes anlamıştı
mesaj sayımızda belirmesede enler listesi sayacına işlemekte

Reactions: dreamy
Günaydın, ben sayıldığını 2 sene önce bas bas açıklamıştım hepinize

En son şu 10 bin kampanyasında da herkes anlamıştı
mesaj sayımızda belirmesede enler listesi sayacına işlemekte
Peki bu kural sadece kutlama konularında mı işliyor, yoksa tüm “konu dışı” kısmında mı.