20-26 Temmuz 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Konu Açanları

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Haftanın En Çok Hit Kazananları

Mesaj sayımda üstlerdeyim ana hit puanda hiç yokum. Bal yapmayan atıyım galiba :A

Geçen hafta tam aktif olabilseymişim üst sıralarda yer alabilirmişim mesaj listesinde :A Başka sefere artık inşallah. :A

Önceki haftalar bir kaç yabe açtım ancak pek ilgi görmedi bir anket biraz ilgi gördü. Ondan dolayı pek dokunuyorum. Bir de gereksiz yere açmak istemiyorum.
Gereksiz yere düşünceni öncelikle at. İlgi ve hit bunları çok önemseme. İçeriğinin önemi önemli. Misal klip konuları forumda en az ilgi gören konular ama ben genelde onlara yoğunlaşıyorum. Hit falan düşünürsek o alan boş kalır.
Benim önceliğim keyif almak. Senelerdir her alanda açmışlığım var ama müzik kısmı en keyif aldığım. Arada bizim medyada ilgimi çeken konular olunca onları da açıyorum. Bir ara sağlık konularını da baya açmıştım :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Gereksiz yere düşünceni öncelikle at. İlgi ve hit bunları çok önemseme. İçeriğinin önemi önemli. Misal klip konuları forumda en az ilgi gören konular ama ben genelde onlara yoğunlaşıyorum. Hit falan düşünürsek o alan boş kalır.
Benim önceliğim keyif almak. Senelerdir her alanda açmışlığım var ama müzik kısmı en keyif aldığım. Arada bizim medyada ilgimi çeken konular olunca onları da açıyorum. Bir ara sağlık konularını da baya açmıştım :A
Kimsenin ilgilenmediği konuyu açmak da boşa kalabalık olur aklıma gelirse bir şeyler açarım. Bir ara favori sözlüke konu açtım ilgi çekmedi. Sen zaten cevapsız sorular diss savaşı derken coşuyorsun :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Kimsenin ilgilenmediği konuyu açmak da boşa kalabalık olur aklıma gelirse bir şeyler açarım. Bir ara favori sözlüke konu açtım ilgi çekmedi. Sen zaten cevapsız sorular diss savaşı derken coşuyorsun :A
Cevapsız sorular benim konu değil ama kanalımda ve tabi ordada etkim oluyor :A
Ya kanal etkinliğindeki konularım birazda benim çenem sayesinde çoşuyor :A onları normal açarkende öyleydi. Etiketlenme var ve anket vs. olunca haliyle konular ilgi görmekte yani kıyaslama onlarla :A yoksa 0 mesajlı çoook klip konularım var :A
Ve bi de ben öyle kısa kısa mesaj yazmamaya çalışıyorum. Post kasmamaya da dikkat etmek gerekir😊

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bence kutlama konularındaki mesajlar da dahil ediliyor bu sayılara. 93 mesajın başka açıklaması olamaz. :A

• Güldürdün
Bence kutlama konularındaki mesajlar da dahil ediliyor bu sayılara. 93 mesajın başka açıklaması olamaz. :A
Günaydın, ben sayıldığını 2 sene önce bas bas açıklamıştım hepinize :A
En son şu 10 bin kampanyasında da herkes anlamıştı :A mesaj sayımızda belirmesede enler listesi sayacına işlemekte :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Günaydın, ben sayıldığını 2 sene önce bas bas açıklamıştım hepinize :A
En son şu 10 bin kampanyasında da herkes anlamıştı :A mesaj sayımızda belirmesede enler listesi sayacına işlemekte :A
Peki bu kural sadece kutlama konularında mı işliyor, yoksa tüm “konu dışı” kısmında mı. :A

• Güldürdün