Şarkımı paylaşmıştım dinlemedin
Şarkımı paylaşmıştım dinlemedin
Ramazanda çok aktif olamıyorum yemek öncesi yemek sonrası derkenSEN düşüş yaşamışsın .ss
@denizz19 pavyonda şarkı söylerken kendini videoya almış, onu yayınladı
Aaa bilmiyorumkı dur bakayımŞarkımı paylaşmıştım dinlemedin
Gelmediğin üç ayda çok çalıştırdılar sanırım seni, ondan formdan düşmüş olabilirsin.Son ömür yaşım
7 yasında ölüyor dedinya sincapları aralıkta 7.yaşım olacak ,yarı canlayım şuanGelmediğin üç ayda çok çalıştırdılar sanırım seni, ondan formdan düşmüş olabilirsin.
HoştttRamazanda çok aktif olamıyorum yemek öncesi yemek sonrası derken@sokak sanati @xemrexxx @eskici Sizlere emanet
Hak ettiği yerde .ss
Kaçırdın .ssAaa bilmiyorumkı dur bakayım
Yeniden doğuşunu simgeliyor o senin belki o doğum günü, ne biliyorsun.7 yasında ölüyor dedinya sincapları aralıkta 7.yaşım olacak ,yarı canlayım şuan
Ne sandın on numara yerde bırakmışım mesaj sayımı@serhatt ne yapmışsin öyle 😱 Forumda mı yatip kalktin?Tebrikler.
Ben de kapanışı iyi yapmışımTelefonum ile artık kendi yağımızda kavrulacağız50 falan bekliyordum. 60 küsür son aylardaki rekorum olmuş
Geçen hafta 200-300 mesaj ayarıma döneyim dedim 2 katı yapmışım
@Emre Ozansoy düz hesap 100 yapmışsın
@Tolstoyevski ne ara 9 konu açtın 😱 çok hakim değilim eskisi gibi açılan konulara, yazilan mesajlara ve kaçıyor bildirimlertelefonum...
@eskici mükemmel rakam tutturmuşsun mesaj sayında
@Araf bu hafta senin çeneni çalıştırtmışım
@Turkuazz son anda kapağı atmışsın hit listesine
@serhatt ve @Emre Ozansoy çok boş yapmışlar tebrik ediyorum
ben de 1111 gibi estetik bir sayıyla 3.olmuşum güzel
Boş yapanlar Survivor konusunda bence@serhatt ve @Emre Ozansoy çok boş yapmışlar tebrik ediyorum
ben de 1111 gibi estetik bir sayıyla 3.olmuşum güzel
HAYATIM DOSTA DÜŞMANA ZİRVENİN TEK SAHİBİNİ (BÜYÜK BİR FARKLA HEM DE) GÖSTERİP BİR KEZ DAHA HAD BİLDİRDİM TEŞEKKÜR EDERİM@serhatt ne yapmışsin öyle 😱 Forumda mı yatip kalktin?Tebrikler.
Ben de kapanışı iyi yapmışımTelefonum ile artık kendi yağımızda kavrulacağız50 falan bekliyordum. 60 küsür son aylardaki rekorum olmuş
Geçen hafta 200-300 mesaj ayarıma döneyim dedim 2 katı yapmışım
@Emre Ozansoy düz hesap 100 yapmışsın
@Tolstoyevski ne ara 9 konu açtın 😱 çok hakim değilim eskisi gibi açılan konulara, yazilan mesajlara ve kaçıyor bildirimlertelefonum...
@eskici mükemmel rakam tutturmuşsun mesaj sayında
@Araf bu hafta senin çeneni çalıştırtmışım
@Turkuazz son anda kapağı atmışsın hit listesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?