20 - 26 Şubat 2017 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aferin şu çeneni az tut da ayrılma yanımdan :A

Iyy ne kadar erken gitse o kadar iyiydi. ss Bir yarışmanda daha kavga edeceğiz gibi görünüyor bakalım :F
Hhahah evet 6.sezonda olucak gibi gitmesin ayoll çocuk malatyalıymıs istanbulda kalıyor ama mayısları edirneye gidiyor ne yaptığı belli değil : A :A :A

Hhahah ohaa @xemrexxx i geçmişsin ayoll hemde 100şü mesjala 😱😱😱

Aferin şu çeneni az tut da ayrılma yanımdan :A

Iyy ne kadar erken gitse o kadar iyiydi. ss Bir yarışmanda daha kavga edeceğiz gibi görünüyor bakalım :F
bu sefer kavğadan galip ayrılma şansım yüksek :) şener amcaya güveniyorum yarı finalde başına bişey gelmezse finalde rahat kazanır gibi :)

bu sefer kavğadan galip ayrılma şansım yüksek :) şener amcaya güveniyorum yarı finalde başına bişey gelmezse finalde rahat kazanır gibi :)
Yıldızlar'da birkaç hafta jürilik yapıp kaçtın, kendine bir pay biçme. :) Şener Amca faktörü olmasa yarışma her türlü bendeydi. ss

ben 3 gun tek aktiftim gecen hafta ve demek diger 4 gun olsaydim yeni bir rekor gelecekti ama haftaya degilde ondan sonraki haftaya rekor az mesaj sayima imza atarim :)
yarismalardan dolayi oldu bu mesajlar hep
Benim rekorumu geçemezsin :A çok eskilerde 2000 mesaj 3000 mesajlara çıkardık :A

Sen de haklısın ya bu forumda gülünmüyor hiç :)
eğlendiğim zamanlar çok oldu ama samimiyetlikler kurdukça üzüntüleride yaşamaya başladım. Üzdüm üzüldüm. Kirdim kirildim. Şuan inanilmaz kötüyüm bakma şuan yazdığıma. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum

eğlendiğim zamanlar çok oldu ama samimiyetlikler kurdukça üzüntüleride yaşamaya başladım. Üzdüm üzüldüm. Kirdim kirildim. Şuan inanilmaz kötüyüm bakma şuan yazdığıma. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum
Ağlamak güzeldir diyor Sezen. Ağla açılırsın bence de.