Hhahah evet 6.sezonda olucak gibi gitmesin ayoll çocuk malatyalıymıs istanbulda kalıyor ama mayısları edirneye gidiyor ne yaptığı belli değil : AAferin şu çeneni az tut da ayrılma yanımdan
Iyy ne kadar erken gitse o kadar iyiydi. ss Bir yarışmanda daha kavga edeceğiz gibi görünüyor bakalım
Hhahah ohaa @xemrexxx i geçmişsin ayoll hemde 100şü mesjala 😱😱😱
Bu Şarkı Benim devam ettiği sürece zor abicim.100'ün altına inmem gerek tekrar.
Hemen de kendine yorBu Şarkı Benim devam ettiği sürece zor abicim.
Sana da yorarım aslanım istersen.Hemen de kendine yor
bu sefer kavğadan galip ayrılma şansım yüksek şener amcaya güveniyorum yarı finalde başına bişey gelmezse finalde rahat kazanır gibiAferin şu çeneni az tut da ayrılma yanımdan
Iyy ne kadar erken gitse o kadar iyiydi. ss Bir yarışmanda daha kavga edeceğiz gibi görünüyor bakalım
Yıldızlar'da birkaç hafta jürilik yapıp kaçtın, kendine bir pay biçme. Şener Amca faktörü olmasa yarışma her türlü bendeydi. ssbu sefer kavğadan galip ayrılma şansım yüksek şener amcaya güveniyorum yarı finalde başına bişey gelmezse finalde rahat kazanır gibi
dışardan şener amcaya verdiğim manevi desteği azımsamaYıldızlar'da birkaç hafta jürilik yapıp kaçtın, kendine bir pay biçme. Şener Amca faktörü olmasa yarışma her türlü bendeydi. ss
Bu Şarkı Benim devam ettiği sürece zor abicim.
ben 3 gun tek aktiftim gecen hafta ve demek diger 4 gun olsaydim yeni bir rekor gelecekti ama haftaya degilde ondan sonraki haftaya rekor az mesaj sayima imza atarimFark-ı ben
Benim rekorumu geçemezsin çok eskilerde 2000 mesaj 3000 mesajlara çıkardıkben 3 gun tek aktiftim gecen hafta ve demek diger 4 gun olsaydim yeni bir rekor gelecekti ama haftaya degilde ondan sonraki haftaya rekor az mesaj sayima imza atarim
yarismalardan dolayi oldu bu mesajlar hep
Ben kendi rekorumu demek istemistimBenim rekorumu geçemezsin çok eskilerde 2000 mesaj 3000 mesajlara çıkardık
Sen de haklısın ya bu forumda gülünmüyor hiçgülümsettin ama suratsızlığıma alış
eğlendiğim zamanlar çok oldu ama samimiyetlikler kurdukça üzüntüleride yaşamaya başladım. Üzdüm üzüldüm. Kirdim kirildim. Şuan inanilmaz kötüyüm bakma şuan yazdığıma. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorumSen de haklısın ya bu forumda gülünmüyor hiç
Ağlamak güzeldir diyor Sezen. Ağla açılırsın bence de.eğlendiğim zamanlar çok oldu ama samimiyetlikler kurdukça üzüntüleride yaşamaya başladım. Üzdüm üzüldüm. Kirdim kirildim. Şuan inanilmaz kötüyüm bakma şuan yazdığıma. Kendimi ağlamamak için zor tutuyorum
peki ağlayalım ozamanAğlamak güzeldir diyor Sezen. Ağla açılırsın bence de.
Ağlamak yooook gülmek var ne dengesizim bendepeki ağlayalım ozaman