20-26 Şubat 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

O açıklamanın farkındayım ama yine de kesin konuşamayız bence. İşler tersine dönebilir. Çocuklar Duymasın için de devam edeceği açıklaması geldi ama ona da kesin demedim ben. Çünkü bunlar yapımcıların söyledikleri. Biz reytinglerin söyledikleriyle ilgilenmeliyiz daha çok. Çünkü reyting olmayınca yapımcıyı mecbur duruma düşürebiliyorlar. Gerçi Kanal D, Ay Yapım'ı kızdırmak istemez ve bence de Kuzey Güney'in devamı kesin gibi.

iyi, kurt kanunu 38. olsada listeye girmiş bir kadın tanıdım listede bile yok
)))

Yer Gök Aşk seneyede devam edicek bi ara haber çıkmıştı 3. sezonu garantiledi diye...

OzaN adminim liste güzel olmuş tebrikler

sahiplendiğimi kim söylemiş
sadece bu hafta yoktu dedim.

"olsun hiç değilse bahanemiz var "

.. takas ya daha yazdığından haberin yok
)) açık seçik bahanemiz var diyon. yani senin bahan dizinin bahasi var desen anlardım

kanal d den bir kanal daha olsa ortada kanal d kalmaz kanal d nin oranları diğer kanal gideceği için sıradan olacak iki kanal

ilginç bir bakış açısı ama aynı kalitede derken aynı proğramların benzerini yapan iki kanaldan bahsetmemek lazım sanırım kalite yani ne tür proğram yaparsa yapsın kaliteli olsun o anlamda kanal d ayarında 3 kanal daha lazım.........

"olsun hiç değilse bahanemiz var "

.. takas ya daha yazdığından haberin yok
)) açık seçik bahanemiz var diyon. yani senin bahan dizinin bahasi var desen anlardım

kendi bahanemden bahsettim.ayrıca bir kadın tanıdım bitsede bitmesede umrumda değil

Kanal d kıtlesınden bahsetmedım zaten eger ıyı bır kanal daha gelırse pastadan buyuk dılım alacak ozaman kanal d nın de dılımı dusecek ... kanal d nın reytıngı azalınca daha az reklam bu da kalıtesız ıslerın artması demek...

zaten avrupa ve amerıkada normal yayın yapan kanal sınırlandırılmıstır (uydu ve kaplo yayında frekans sınırı yoktur). kalıte dusmesın dıye

karasal yayından izleyenlermi uydudan izleyenlermi daha çoğunlukta , karasal yayın çoğu yerde kalmadı gibi bununla ilgili bir inceleme yapılması lazım.. uydu yayınlarda ve kablolu yayınlarda kalite çok daha fazla görüntü kalitesi...
ayrıca digitürk yayınında abonelerin hangi proğramı daha çok izlediği net olarak belirleniyordur sanırım.. ona göre reyting ölçümünüde şirketler değil kendisi belirler..

Çok izlenen kanallar hepsi karasal. karasal yayın hakkı olmayan hiç bir kanal palazlanamaz... zaten artık karasal yayın hakkı verılmıyor.. dıgıtürk abonesi bir iki milyon sadece