Ozan ellerine sağlık, çok güzel olmuş liste, yalnız Kuzey-Güney'in devam edeceği kesin bildiğim kadarıyla, reyting olarak çok iyi değil ama reytingleri 4'lerdeyken 2 yıl süreceği telaffuz ediliyordu, zaten Ece Yörenç-Melek Gençoğlu her dizilerini 2 sezon yaptılar son yıllarda.
ÖBGZ'nin totalde birinciliğinin değişme olasılığı yok gibi ama A/B'de bu hafta, olmazsa haftaya, en geç iki hafta sonraya Muhteşem Yüzyıl'a devreder koltuğunu.
iyi, kurt kanunu 38. olsada listeye girmiş bir kadın tanıdım listede bile yok )))
iyi, kurt kanunu 38. olsada listeye girmiş bir kadın tanıdım listede bile yok )))
çünkü bir kadın tanıdım bu hafta yoktu
olsun hiç değilse bahanemiz varyayınladıgında da bazen ilk yüze giremiyor ki yayınlansa ne olur yayınlanmazsa ne olur )))
Kanal D'nin tecrübesinde 1-2 kanal daha lazım Türkiyeye.
olsun hiç değilse bahanemiz var
yani bir kadın tanıdımı izliyon öyle mi )))
yok izlemiyom
diziyi sahiplendiğine göre ozaman pana filimde yada tnt de çalışıyon ozaman ))
sahiplendiğimi kim söylemiş sadece bu hafta yoktu dedim.
kanal d den bir kanal daha olsa ortada kanal d kalmaz kanal d nin oranları diğer kanal gideceği için sıradan olacak iki kanal
"olsun hiç değilse bahanemiz var "
.. takas ya daha yazdığından haberin yok )) açık seçik bahanemiz var diyon. yani senin bahan dizinin bahasi var desen anlardım
ilginç bir bakış açısı ama aynı kalitede derken aynı proğramların benzerini yapan iki kanaldan bahsetmemek lazım sanırım kalite yani ne tür proğram yaparsa yapsın kaliteli olsun o anlamda kanal d ayarında 3 kanal daha lazım.........
karasal yayından izleyenlermi uydudan izleyenlermi daha çoğunlukta , karasal yayın çoğu yerde kalmadı gibi bununla ilgili bir inceleme yapılması lazım.. uydu yayınlarda ve kablolu yayınlarda kalite çok daha fazla görüntü kalitesi...Kanal d kıtlesınden bahsetmedım zaten eger ıyı bır kanal daha gelırse pastadan buyuk dılım alacak ozaman kanal d nın de dılımı dusecek ... kanal d nın reytıngı azalınca daha az reklam bu da kalıtesız ıslerın artması demek...
zaten avrupa ve amerıkada normal yayın yapan kanal sınırlandırılmıstır (uydu ve kaplo yayında frekans sınırı yoktur). kalıte dusmesın dıye
karasal yayından izleyenlermi uydudan izleyenlermi daha çoğunlukta , karasal yayın çoğu yerde kalmadı gibi bununla ilgili bir inceleme yapılması lazım.. uydu yayınlarda ve kablolu yayınlarda kalite çok daha fazla görüntü kalitesi...
ayrıca digitürk yayınında abonelerin hangi proğramı daha çok izlediği net olarak belirleniyordur sanırım.. ona göre reyting ölçümünüde şirketler değil kendisi belirler..