Maç günü
Ortam hazır cips çikolata viski, meyve de hazırlarim birazdanbelki ekstra çiğ köfte
@Yakamoz-Asi @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @The_Erinch
Viski üstüne de çiğ köfte yemezsin herhalde yaMaç günü
Ortam hazır cips çikolata viski, meyve de hazırlarim birazdanbelki ekstra çiğ köfte
Kolay gelsin @Yakamoz-Asi :/ En olmadı forumdaki maç konularından takip edersinOffff beeee valla varya nasil canim istedi simdiama mecbur calisacagiz gec saate kadar
![]()
Viski üstüne de çiğ köfte yemezsin herhalde ya
------
Kolay gelsin @Yakamoz-Asi :/ En olmadı forumdaki maç konularından takip edersin![]()
İşte olmasan spora giderek sağlıklı yaşam ve fit bir beden amaçlayacakken, @RüzgarGülü bütün tuşlara basarak sağlıksız yaşamın dibine vurmayı amaçlıyor
İşte olmasan spora giderek sağlıklı yaşam ve fit bir beden amaçlayacakken, @RüzgarGülü bütün tuşlara basarak sağlıksız yaşamın dibine vurmayı amaçlıyorZıtlığın zirvesi
![]()
O zaman spor salonuna yazılarak çok doğru bir karar almışsınDur dur, ben daha 2-3 hafta önce spora gitmiyordum, evde yatardim, Netflix, bir seyler icerdim, cips falan takilirdim.bosuna göbek olmadi yani.
![]()
Almanya ya git orda çalışan 1600 Euro çalışmayan ise kira artı 500 Euro alıyormus yatarak ye iç maç izleOffff beeee valla varya nasil canim istedi simdiama mecbur calisacagiz gec saate kadar
![]()
Halı saha maçı olurdu arada o da yok artık saldım çoğu şeyi çağırıyorlar ama hevesim yok ne için spor yapayım kiViski üstüne de çiğ köfte yemezsin herhalde ya
Kolay gelsin @Yakamoz-Asi :/ En olmadı forumdaki maç konularından takip edersin![]()
Herşeyi anladım da çiğ köfte nereden çıktı loooooMaç günü
Farketmez ki yanidna meze gibi yahuHerşeyi anladım da çiğ köfte nereden çıktı looooo