@Mehmet Can kafan mı güzel? Eğer güzelse söyle. Reyting sonucuna tokalaşma atıp benim yazdığıma sinir bozucu diyorsan kafan bir hayli güzel.
Elbette normale dönülecek ancak bunun çok erken olduğunu söylüyorum, yeni bölüm yayınlamak yerine tekrar yayınlamanın anlamı ne diyorsunuz. Ben söyliyim, hayatın normal akışta devam etmediğini gösteriyor. Haber yayınlarının artık ana kanallarda devam etmemesini destekliyorum ama pat diye dizileri, eğlence programlarını başlatmak en başta bizim geleneklerimize ters. Türklerde 40 çıkmak diye bir şey var, daha 15 gün oldu. Her şey çok taze. Deprem bölgesinde ölüler toplanmadı, gömülmedi bile. Eğlence sektörü biraz ara verebilir, set emekçilerine ayrı çözüm bulunur ama normale dönmek benim vicdanımı yaralıyor.
Ayrıca dünkü deprem kayba yol açmayan bir artçı değil bağımsız bir depremdi ve en az 8 kişinin ölümüne, birçok binanın yıkılmasına ve insanların enkaz altında kalmasına sebep oldu yani dizilerin ertelenmesine bu kadar karşı çıkmamak gerekiyor.Elbette normale dönülecek ancak bunun çok erken olduğunu söylüyorum, yeni bölüm yayınlamak yerine tekrar yayınlamanın anlamı ne diyorsunuz. Ben söyliyim, hayatın normal akışta devam etmediğini gösteriyor. Haber yayınlarının artık ana kanallarda devam etmemesini destekliyorum ama pat diye dizileri, eğlence programlarını başlatmak en başta bizim geleneklerimize ters. Türklerde 40 çıkmak diye bir şey var, daha 15 gün oldu. Her şey çok taze. Deprem bölgesinde ölüler toplanmadı, gömülmedi bile. Eğlence sektörü biraz ara verebilir, set emekçilerine ayrı çözüm bulunur ama normale dönmek benim vicdanımı yaralıyor.
Nasıl üzüldüm şimdiOrada sadece diziler mi var? Yapılan paylaşıma beğeni atmışım sadece
Daha fazla senle muhatap olmayacağım, seni sessize alıyorum.