Damien Duff
Süper Favori Üye
Star bence gece yarısına atsın MedceziriDikkat etmedim.
Noldu, ahlakın mı bozuldu bir duş sahnesi yüzünden![]()
![]()
Star bence gece yarısına atsın MedceziriDikkat etmedim.
![]()
Eleme mi geldin yineStar bence gece yarısına atsın Medceziri![]()
Ezbere yapmıyorun bir haber sitesinde görmüştümDiziyi çekemeyenler rahatsız olmuştur sen de destek vermişsindir kesin.
Ayrıca, birincisi +18 sahnelerden gençler niye rahatsız oluyor anlamıyorum, ikincisi öyle abartılacak bir sahne de yoktu.
Sadece Yaman duş alırken Mira yanına geldi, birlikte duşa girdiler o kadar.Birlikte duş aldıklarını da göstermediler zaten.
Yanlış duymuşsun çünkü:
Mira, Yaman'ın abisini vurdu bölümün sonunda. Bu yüzden birlikte olmaları imkansız artık.
Ezbere yorumlar yapmayalım lütfen.![]()
AynenNe iyi düşünce herkesi düşünmüşsün 10 alsada yeter fazlasını o alsın )))
o özgecan olayına göndermeydiEleme mi geldin yine
Arka Sokaklar'da da tecavüz olmuş o diziyi de çocuklar izliyor.![]()
Et et ettiğin zaman bana da söyle peşinden ben arayayım peşpeşe şikayetler giderse belki daha etkili olurMedcezir genel izleyici işareti ile mi yayınlanıyor? Ona göre şikayet edicem RTÜK'e.![]()
Benim değil de çocukların ahlakı bozuldu.Dikkat etmedim.
![]()
Maille de olur illa telefon şart değil.Et et ettiğin zaman bana da söyle peşinden ben arayayım peşpeşe şikayetler giderse belki daha etkili olur![]()
Bakarım bir ara ama pekte niyetli değilim tüm karaları izlemeyelim biraz beyaz ,doğal takılalım )))Ezbere yapmıyorun bir haber sitesinde görmüştüm
O zaman bu geçtiğimiz bölümde duştan çıkmamışlar @Bully
AynenKaragül'ün yeri garanti zaten bari diğer Kara da tutunsun çünkü çok iyi
İzlemediysen kesin başla dizi 3 bölüm üst üste izlettirdi kendini![]()
Bırak onlar şikayet etsin o zaman.Benim değil de çocukların ahlakı bozuldu.
Maille de olur illa telefon şart değil.![]()
Olur fark etmez. Aslında bir beddua etsem yeter de neyse Star'a yazıkBenim değil de çocukların ahlakı bozuldu.
Maille de olur illa telefon şart değil.![]()
Daha ne olsun beDiziyi çekemeyenler rahatsız olmuştur sen de destek vermişsindir kesin.
Ayrıca, birincisi +18 sahnelerden gençler niye rahatsız oluyor anlamıyorum, ikincisi öyle abartılacak bir sahne de yoktu.
Sadece Yaman duş alırken Mira yanına geldi, birlikte duşa girdiler o kadar.Birlikte duş aldıklarını da göstermediler zaten.
Yanlış duymuşsun çünkü:
Mira, Yaman'ın abisini vurdu bölümün sonunda. Bu yüzden birlikte olmaları imkansız artık.
Ezbere yorumlar yapmayalım lütfen.![]()
zaten serenay sarıkaya ölecek dizide o zaman düşerBırak onlar şikayet etsin o zaman.![]()
İzle pişman olmazsın gayet iyi Atarlı Asiye seni diziye bağlayacaktır zaten merak etmeBakarım bir ara ama pekte niyetli değilim tüm karaları izlemeyelim biraz beyaz ,doğal takılalım )))
Ay iyice muhafazakarlaşmış bu da.Daha ne olsun be![]()
Ölse bile finalde öleceği için sıkıntı yok.zaten serenay sarıkaya ölecek dizide o zaman düşer
Amerikadaki final miAy iyice muhafazakarlaşmış bu da.
Ölse bile finalde öleceği için sıkıntı yok.![]()
Amerikadaki final mi
Ben akıllı bir izleyici olarak Prime Time 1'de her yaş izleyicinin ekran başında olduğu anlarda "genel izleyici" amblemi ile yayınlanan bu ahlak dışı sahnenin çocukların zihinsel ve bedensel gelişimini bozacağı aşikârken şikayet etmememi bekleme lütfen.Bırak onlar şikayet etsin o zaman.![]()
BTB'nin gitmesi sarstı kanalı ama geçen sezona göre daha iyi gidiyor o kesin.Olur fark etmez. Aslında bir beddua etsem yeter de neyse Star'a yazık
En Show Tv 'nin batmasını istiyordum daha beli doğrulmadışimdi Acun gitti yükselsin diyorum ama kanal halen tesirinde
![]()
Sen Karagül'e bak Baran bu hafta çatıdan atlamış diyolla.Daha ne olsun be![]()
3.sezon finalindeOrjinalinde ölüyormuş ama ne zaman ölüyor bilmiyorum. Medcezir, orjinaline tamamen sadık ilerlemiyor, Mira ölmeyebilir, ölse bile finalde ölür herhalde anca.