20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Aydın Doğan'ın Tayyip'e yaranmak için Gözcü gazetesini kapattığını biliyoruz aynı şekilde Emin Çölaşan ve Bekir Çoşkun'u Hürriyet'ten kovduğunuda iyi biliriz.
sözcü gazetesi için kapanış olmasın gozcuyu))) malum sözcü de bir gram cemaat alehinde haber çıkmaz. ayrıca tuzlukcu süleyman ses kayıtları vardı. O kişinin konuştuğu bilgi aktardığı sözcü gazetesi muhabiri.

emin Çölaşan kovulması kendi tasavuru.. onun yerine yılmaz ozdil, Mehmet yılmaz var. diğerleri var.. onlarda hakaret ediyorlar eksikliğini hisetirmiyorlar)) . emin Çölaşan aydın Doğani sogüşluyormus sürekli.. adam bıkmış kovmus. aydın doğanın açıklamalarını oku istersen

Gözcü gazetesinin Rahmi Turan'ın sert Muhalefeti nedeniyle kapandığını biliyoruz.Hem Sözcü çok sonra kuruldu

Gözcü gazetesinin Rahmi Turan'ın sert Muhalefeti nedeniyle kapandığını biliyoruz.Hem Sözcü çok sonra kuruldu
hacı taraf cemaatçe kurulup 30 tane libarel solcu yazarı özgür gazete olarak kurulduk yalanina inandirildigi bir dünyada çok naif kalıyorsun))

hacı taraf cemaatçe kurulup 30 tane libarel solcu yazarı özgür gazete olarak kurulduk yalanina inandirildigi bir dünyada çok naif kalıyorsun))
Taraf Ahmet Altan zamanında liberal bir gazeteydi şimdi Cemaatçilerin elinde sapla samanı karıştırma.

Taraf Ahmet Altan zamanında liberal bir gazeteydi şimdi Cemaatçilerin elinde sapla samanı karıştırma.
Ha ha ha ha 3 tane adini sanini bilmediğimiz ama şimdi herkesten çok tanınan polis seflerini ahmet altan zamaninda gazteye ye yerlestirilirken cemaatin gazeteyi ele gecireceginden habersizdi sanırım)))

Ha ha ha ha 3 tane adini sanini bilmediğimiz ama şimdi herkesten çok tanınan polis seflerini ahmet altan zamaninda gazteye ye yerlestirilirken cemaatin gazeteyi ele gecireceginden habersizdi sanırım)))
Beni başkalarıyla karıştırma benim işim gücüm siyaset memlekette ne olup bittiğini çok iyi bilirim.
Polis şefleri dediğin adamlar daha düne kadar Polis Akademsinde öğretim üyeliği yapıyordu.

Beni başkalarıyla karıştırma benim işim gücüm siyaset memlekette ne olup bittiğini çok iyi bilirim.
Polis şefleri dediğin adamlar daha düne kadar Polis Akademsinde öğretim üyeliği yapıyordu.
ee bu zaten dediğimi onayliyor ki Polis Akademisi sınavları neden kaldırıldı öğrenci alımı niye durduruldu)))

bak geçmiş kayıtlara gir önce taraf yayınlar sonra ertesi gün zaman manşet yapar her tarafın uyduruk haberi aynı taktik. düşün artık sözcü bir gazeteyi kendilerine bağlamış. kurucusu ışık evlerinden yetişmiş (Fehmi Koru yazdı ) tarafı mi kurdurtamayacak)))

Baransu Önder Aytaç emre usluyu kim tanirdi)))

Göndermenin alasını izledim şimdi tv'de Ak Parti'nin Gümüşhane ile ilgili reklamı yayınlandı.

Ya kadın erkek diye bir şey mi var ya nasıl bir mantık bu?
yav arkadaş sizde varya hiç çözümleme analiz yok harbi yok bak

yav ne demek kadın dizisi erkek dizisi yok
siz bu forumda milletin bi taraflarıyla güleceği saçmalıkları total ab cart curt diye isimlendiriyorsunuz da asıl olanı sınıflandıramıyorsunuz.
bana karagül küçük gelin veya muhteşem yüzyıl erkek dizisi diyebilirmisiniz
kurtlar vadisi veya kaçak kadın dizisi diyebilirmisiniz asla
20+ erkek ve 20+ kadın diye resmi veriler açıklanıyor vadi zaten erkek dizisi bunu söylemeye gerek yok yanında bir de kaçak var gerisi ağırlıkla kadın dizisi
küçük gelini 10 kişi izliyorsa 8 i kadındır hatta 9 u
my yi 10 kişi izliyorsa 7 si en az kadındır
karagülü 10 kişi izliyorsa 9 u kadındır net
vadiyi 10 kişi izliyorsa 10 u da erkekdir yanında 10 da kadın bonusu vardır

yani erkek dizisi kadın dizisi vardır