20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

vadiye mi demişim onu
benim dediğim nedir 22.45 yerine 22.42 de reklam verilir ya 3 dk erken onu söylüyorum
dün içinse atv nin saçmalıklarına kızdım maç varkem hamle yapmak lazımdı
saçma reklam yüzünden düşük alıyo demedin mi sen hem sonuçta bu sbt bakmamak gerek fazla

baban hastası sen gelip burda vadi karşıtlığı yapıyon ayıptır be aga :)
hep söylemişimdir vadiye laf atanların perşembe günleri evlerine gidin vadi izlenmiyorsa bende bi halt bilmiyorum diye
vadi izlemeyen erkek tuhafıma gitmiştir :D

sen beklentiyi ne yapacan önceki bölüme bakacaksın 1 rtg fark yok sarsmank falanda yok :)
Ben
indir (2).jpg

öldüğü için izlemiyorum ama babam hala izliyor...
Tabi bazen babamla izliyorum bana izlettiriyor mesela en son izlediğimde gözünün biri olmayan adam vardı adını unuttum o adamın kızını öldürmüş adamda onu öldürüp kızının mezarının 3 metre uzağının yanına gömdü.
Hatta adama çin işkencesi yapmışlardı:D

Ben
Ekli dosyayı görüntüle 34128
Tabi bazen babamla izliyorum bana izlettiriyor mesela en son izlediğimde gözünün biri olmayan adam vardı adını unuttum o adamın kızını öldürmüş adamda onu öldürüp kızının mezarının 3 metre uzağının yanına gömdü.
En iyisini yapıyosun izlememekle. :A

saçma reklam yüzünden düşük alıyo demedin mi sen hem sonuçta bu sbt bakmamak gerek fazla
maçla daha az çakışacak reklam düzeni ayarlayabilirlerdi onu demek istiyorum sen hiç derin anlamazmısın illa herşeyi anlatacakmıyım yav :D

Ben
Ekli dosyayı görüntüle 34128
oo sen işini biliyosun en süper bölümlerden birini izlemişsin ben o bölümü 4 kere izledim
vadi çakır öldükten sonra daha da tavan yapmıştı saçma karar baban işi biliyo helal olsun :) sen babana uymayarak yanlış yola girmişsin kadın dizilerine takılıyorsun bak :(

En iyisini yapıyosun izlememekle. :A
İzleyipte ne yapıcam para verseler de izlemem polatı tarıyorlar ölmüyo bazuka ile saldırıyorlar yine ölmüyo üstünden kamyon geçiyor hala ölmüyor melaune.Bu adam hüremden daha canlıymış...

maçla daha az çakışacak reklam düzeni ayarlayabilirlerdi onu demek istiyorum sen hiç derin anlamazmısın illa herşeyi anlatacakmıyım yav :D

oo sen işini biliyosun en süper bölümlerden birini izlemişsin ben o bölümü 4 kere izledim
vadi çakır öldükten sonra daha da tavan yapmıştı saçma karar baban işi biliyo helal olsun :) sen babana uymayarak yanlış yola girmişsin kadın dizilerine takılıyorsun bak :(
MY kadın dizisi değil :bağır:erkeklerde izliyor
HII BİRDE tapınak vardı oranın bir havalandırma gibi yeri vardı polatlar orayı ateşe veriyorlardı tapınaktakiler havasız kalsın ve çıksın diye sonra çatışma oldu polatlar yakalayamadılar kaçmışlardı bir de o bölüm:D

İzleyipte ne yapıcam para verseler de izlemem polatı tarıyorlar ölmüyo bazuka ile saldırıyorlar yine ölmüyo üstünden kamyon geçiyor hala ölmüyor melaune.Bu adam hüremden daha canlıymış...
Hahaha tüm izlemeyenler aynı noktayı kabullenemiyoruz. :kiki: dediğin gibi polat uçakları kılıçla düşürmüş bi hayal kahramanı oldu :kiki:

MY kadın dizisi değil :bağır:erkeklerde izliyor
HII BİRDE tapınak vardı oranın bir havalandırma gibi yeri vardı polatlar orayı ateşe veriyorlardı tapınaktakiler havasız kalsın ve çıksın diye sonra çatışma oldu polatlar yakalayamadılar kaçmışlardı bir de o bölüm:D
la polat alemdar diyoruz hürrem kim ya :kiki: şu yorum ayıptır be resmen kafadan sallıyosun karalamak için yazık..
kadın dizisi açık ara hemde :) ee vadi izlemeyen adam ne izleyecek sende haklısın

la polat alemdar diyoruz hürrem kim ya :kiki: şu yorum ayıptır be resmen kafadan sallıyosun karalamak için yazık..
kadın dizisi açık ara hemde :) ee vadi izlemeyen adam ne izleyecek sende haklısın
Kadın dizisi diyorsun da facebook my web sitesinde yorumlara bakıyorum yarısı erkek
Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir anket düzenlenmişti ve %43 ü erkek seyirciymiş ama sitenin adını bilmiyorum:(%43 ya da 47 idi hatırlayamadım...

Allah aşkına ya yok böyle duruma göre konuşan bi üye :D salı günü beni affet ab grubunda 1.olunca neler diyodu biri o mesajları koysun da işine nasıl gelirse öyle konuştuğunu görelim

bu arada vadiyi kıskanmanıza gerek yok boş gün lafıan anca gülerler
perşembe günü en çok tv izlenen ve Türkiye nin en fazla izlenen dizisinin olduğu gün kaç tane yapım 5 reytingi geçiyor hey yavrum hey :D
perşembeye gelenen ka boş günler çok panpa merak etme :A ayrıca tv de izlenmenin yüzde 50si 4 saatlik primetimeda birinci oradan çoıkmalı çıkmaması absürd olur :A

Kadın dizisi diyorsun da facebook my web sitesinde yorumlara bakıyorum yarısı erkek
Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir anket düzenlenmişti ve %43 ü erkek seyirciymiş ama sitenin adını bilmiyorum:(%43 ya da 47 idi hatırlayamadım...
Zaten takasa sorsan vadiden başka diğer tüm diziler kadın dizisi. :)

neyin goygoyu bu ya :F ne vadi 5 reytinge düştü ne de düşüşüne maç ya da reklam mazaret :F herkes normale dönsün cuma günündeyiz aşın artık perşembeyi :F

Doğan Grubunun her muhalif haberinide Cemaate bağlamak doğru olmaz.Hürriyet'in Tayyip için muhtar bile olamaz manşetini ne çabuk unuttun.Adamlar Turgut Özal'dan beri sert muhalefet yapıyorlar.
Sen yazmışsın uydurma haber işte))) başbakan Kindar olsa okadar kendisine muhtar bile olamaz dediğinde bitirildi)))

aydın Doğan kendisini demiş tek demokrat Cemaat diye biz değil kendileri cemaate bağlanmış)))

zaten ayda bir iki milyon zarar eden radikalin başında kim var bi bakmak lazım

Sen yazmışsın uydurma haber işte))) başbakan Kindar olsa okadar kendisine muhtar bile olamaz dediğinde bitirildi)))

aydın Doğan kendisini demiş tek demokrat Cemaat diye biz değil kendileri cemaate bağlanmış)))

zaten ayda bir iki milyon zarar eden radikalin başında kim var bi bakmak lazım
Aydın Doğan'ın Tayyip'e yaranmak için Gözcü gazetesini kapattığını biliyoruz aynı şekilde Emin Çölaşan ve Bekir Çoşkun'u Hürriyet'ten kovduğunuda iyi biliriz.:)