20 Şubat 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

vadiye mi demişim onu
benim dediğim nedir 22.45 yerine 22.42 de reklam verilir ya 3 dk erken onu söylüyorum
dün içinse atv nin saçmalıklarına kızdım maç varkem hamle yapmak lazımdı
saçma reklam yüzünden düşük alıyo demedin mi sen hem sonuçta bu sbt bakmamak gerek fazla

Ben

öldüğü için izlemiyorum ama babam hala izliyor...
Tabi bazen babamla izliyorum bana izlettiriyor mesela en son izlediğimde gözünün biri olmayan adam vardı adını unuttum o adamın kızını öldürmüş adamda onu öldürüp kızının mezarının 3 metre uzağının yanına gömdü.
Hatta adama çin işkencesi yapmışlardı

En iyisini yapıyosun izlememekle.

saçma reklam yüzünden düşük alıyo demedin mi sen hem sonuçta bu sbt bakmamak gerek fazla
maçla daha az çakışacak reklam düzeni ayarlayabilirlerdi onu demek istiyorum sen hiç derin anlamazmısın illa herşeyi anlatacakmıyım yav

oo sen işini biliyosun en süper bölümlerden birini izlemişsin ben o bölümü 4 kere izledim
vadi çakır öldükten sonra daha da tavan yapmıştı saçma karar baban işi biliyo helal olsun
sen babana uymayarak yanlış yola girmişsin kadın dizilerine takılıyorsun bak

En iyisini yapıyosun izlememekle.
İzleyipte ne yapıcam para verseler de izlemem polatı tarıyorlar ölmüyo bazuka ile saldırıyorlar yine ölmüyo üstünden kamyon geçiyor hala ölmüyor melaune.Bu adam hüremden daha canlıymış...

MY kadın dizisi değil
erkeklerde izliyor
HII BİRDE tapınak vardı oranın bir havalandırma gibi yeri vardı polatlar orayı ateşe veriyorlardı tapınaktakiler havasız kalsın ve çıksın diye sonra çatışma oldu polatlar yakalayamadılar kaçmışlardı bir de o bölüm

İzleyipte ne yapıcam para verseler de izlemem polatı tarıyorlar ölmüyo bazuka ile saldırıyorlar yine ölmüyo üstünden kamyon geçiyor hala ölmüyor melaune.Bu adam hüremden daha canlıymış...
Hahaha tüm izlemeyenler aynı noktayı kabullenemiyoruz.
dediğin gibi polat uçakları kılıçla düşürmüş bi hayal kahramanı oldu

la polat alemdar diyoruz hürrem kim ya
şu yorum ayıptır be resmen kafadan sallıyosun karalamak için yazık..
kadın dizisi açık ara hemde
ee vadi izlemeyen adam ne izleyecek sende haklısın

la polat alemdar diyoruz hürrem kim ya
şu yorum ayıptır be resmen kafadan sallıyosun karalamak için yazık..
kadın dizisi açık ara hemde
ee vadi izlemeyen adam ne izleyecek sende haklısın
Kadın dizisi diyorsun da facebook my web sitesinde yorumlara bakıyorum yarısı erkek
Hatta yanlış hatırlamıyorsam bir anket düzenlenmişti ve %43 ü erkek seyirciymiş ama sitenin adını bilmiyorum
%43 ya da 47 idi hatırlayamadım...

perşembeye gelenen ka boş günler çok panpa merak etme
ayrıca tv de izlenmenin yüzde 50si 4 saatlik primetimeda birinci oradan çoıkmalı çıkmaması absürd olur

Zaten takasa sorsan vadiden başka diğer tüm diziler kadın dizisi.

neyin goygoyu bu ya
ne vadi 5 reytinge düştü ne de düşüşüne maç ya da reklam mazaret
herkes normale dönsün cuma günündeyiz aşın artık perşembeyi

uydurma haberdir. aydın Doğan kendini bitiriyor)))
Doğan Grubunun her muhalif haberinide Cemaate bağlamak doğru olmaz.Hürriyet'in Tayyip için muhtar bile olamaz manşetini ne çabuk unuttun.Adamlar Turgut Özal'dan beri sert muhalefet yapıyorlar.

Doğan Grubunun her muhalif haberinide Cemaate bağlamak doğru olmaz.Hürriyet'in Tayyip için muhtar bile olamaz manşetini ne çabuk unuttun.Adamlar Turgut Özal'dan beri sert muhalefet yapıyorlar.
Sen yazmışsın uydurma haber işte))) başbakan Kindar olsa okadar kendisine muhtar bile olamaz dediğinde bitirildi)))

aydın Doğan kendisini demiş tek demokrat Cemaat diye biz değil kendileri cemaate bağlanmış)))

zaten ayda bir iki milyon zarar eden radikalin başında kim var bi bakmak lazım

Aydın Doğan'ın Tayyip'e yaranmak için Gözcü gazetesini kapattığını biliyoruz aynı şekilde Emin Çölaşan ve Bekir Çoşkun'u Hürriyet'ten kovduğunuda iyi biliriz.