Bir de gs nin geçen sene ki maçlar olsa vadi 5'e düşerdi herhalSıradan bir maç Vadi'yi fena zorlamış.
Bir de gs nin geçen sene ki maçlar olsa vadi 5'e düşerdi herhalSıradan bir maç Vadi'yi fena zorlamış.
Kaçak çöktü artık yakında sedaya geçilcek
Sonuç itibariyle iki gübde boş.gerçi çarş dizi gelicek 2 tane
Objektiflik buysa bende bişey bilmiyorumYok.Tablodan gördüklerimi objektif bir şekilde yorumluyorum sadece.
Millet türk takıma bakar ve izler,juventus'a değil.trabzonun diyon rakip koca mustafa paşaydı sanki Allah ım ya millet ne yapacağını şaşırmış
rakip dünya devi Juventus ve Avrupa kupası eleme maçı
ama vadi ikiye katlamış geçmiş olsun
Babamda kvp hastası ama maça baktı nede olsa ts libunu Türk halkına sor çünkü vadi Türk halkının yarattığı ve göklere çıkardığı bir dizi biterse nolur düşünemiyorum ben doğru düzgün tv izlemem orası kesin
Dün sana bi film önerdim izledin mi onu?yakup bugün niye diloş yok ne izliycez)
Ben polatı aileden olmayı bırak. Düşmanım olarak bile görmemEkli dosyayı görüntüle 34113
Facebookta bu fotoya rekor beğeni gelmiş lan bu anı 6 aydır bekliyoruz süper ya resmen duyuglandım burda insan 11 yıldır izleyince ailesi gibi hissediyor vallahi
arkadaşım vadi 1 reyting bile düşmemiş avrupa kupası maçına rağmen hangi sarsmakMillet türk takıma bakar ve izler,juventus'a değil.trabzon bile vadiyi sarmış
Bu bölüm fragmanı dehşet 16 du yolldaa diyen benmiydim?arkadaşım vadi 1 reyting bile düşmemiş avrupa kupası maçına rağmen hangi sarsmak
ayrıca rakip juventus değil limassol olsaydı maç 5 reytign alırdı
Dün sana bi film önerdim izledin mi onu?
Ben hasta olduğum için filme bakıcak halde değilim. Tv'de de bi şey yok.
Ben polatı aileden olmayı bırak. Düşmanım olarak bile görmem
En iyisi.hayır izlemedim .. filmler uzun sürüyorbirde tv yi kaptılar bize internet düştü
baban hastası sen gelip burda vadi karşıtlığı yapıyon ayıptır be agaBabamda kvp hastası ama maça baktı nede olsa ts li
sen beklentiyi ne yapacan önceki bölüme bakacaksın 1 rtg fark yok sarsmank falanda yokBu bölüm fragmanı dehşet 16 du yolldaa diyen benmiydim?beklemti 16 rtg 13 nasıl sarsmamış oluyor ?
En iyisi.şöyle interneti değerlendircek güzel bi site arayışındayım.
Düştüğüne göre var. Üstelil bölüm çok iyiydi diyonuz ama dizi düşüyor. Denek ki bi hayli var sarsıntı.baban hastası sen gelip burda vadi karşıtlığı yapıyon ayıptır be aga
hep söylemişimdir vadiye laf atanların perşembe günleri evlerine gidin vadi izlenmiyorsa bende bi halt bilmiyorum diye
vadi izlemeyen erkek tuhafıma gitmiştir
sen beklentiyi ne yapacan önceki bölüme bakacaksın 1 rtg fark yok sarsmank falanda yok
+18 olmasın anında odaya dalış yapıyorlar çok pis yakalanırız)
Neden Bursaspor?Bursaspor maçları öncesi paso Kurtlar Vadisi müzikleri çalıyolar stadda her maç yapıyolar galiba twitterda gördüm bikaç twit@Bully
>> Hakan Kütükoğlu ~ @hakankutukoglu
Ekli dosyayı görüntüle 34123
Bursa'nın stadında Kurtlar vadisi müzikleri çalıyor
ben çarpıtmıyorum gerçekleri söylüyorum sen eskiden hep öyle diyodun ama şimdi yanlış reklam stratejisi yüzünden düşüyomuş diyosun sonuçta her saatte 15 dakika veriliyo değil mi 😉bunu vadi için söylüyosan bizim derdimiz anlığı tam görmek 3-4 dakka reklamlı olunca kaç reyting aldığını anlayamıyoruz senin şu her mesajı ve konuyu çarpıtmana irrite oluyorum arkadaş
vadiye mi demişim onuben çarpıtmıyorum gerçekleri söylüyorum sen eskiden hep öyle diyodun ama şimdi yanlış reklam stratejisi yüzünden düşüyomuş diyosun sonuçta her saatte 15 dakika veriliyo değil mi 😉
bilmiyorum ki aga her maç çalıyolar başka çalan takımlarda vardır mutlaka Türkiye romanya milli maçında seyirciler cendereyi söylemişti süperdiNeden Bursaspor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?