20 Şubat 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@sbtanaliz: 20:45 - 21:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 7.98 , 2) STAR: 6.73 , 3) SHOW: 6.41 , 4) TRT1: 5.62 , 5) ATV: 2.5

yalnız pana ben onu çok sevdimi çarşambaya koyarsa ki bence koyar oratalık taşgalaya döner :kiki:

Merhamet başarılı bir dizi ama kesinlikle bağımlısı olarak izlemeyi düşünmüyorum çünkü Kanal D'ye güvenmiyorum artık.Muhteşem Yüzyıl süper bir bölümle devam edecek gibi ki bu akşam onu izliyorum.

Ben Onu Çok Sevdim Çarşamba'ya gelirse işler daha da karışacaktır..

Merhamet başarılı bir dizi ama kesinlikle bağımlısı olarak izlemeyi düşünmüyorum çünkü Kanal D'ye güvenmiyorum artık.Muhteşem Yüzyıl süper bir bölümle devam edecek gibi ki bu akşam onu izliyorum.

5 parmağın 5'i birmi ? Sırf Kayıp Şehir bitiyor diye (tamam bizde üzüldük bitmesine ) tüm dizilerin sonu aynımı olacak ? Merhameti izlemeni öneriririm.

Ben Onu Çok Sevdim Çarşambaya gelmemeli. Bence Cumartesi olmalı. Lale Devri eski oranlarından uzakken belki şansı olabilir. Ama bana sorarsanız hangi gün olursa olsun şansı yok. Bakalım. :)

ben onu çok sevdim her türlü tutar pana nın ilk defa vadi dışında bi diziyle uğraştığını görüyorum fragmanları da süper olmuş hangi gün olursa olsun tutar

5 parmağın 5'i birmi ? Sırf Kayıp Şehir bitiyor diye (tamam bizde üzüldük bitmesine ) tüm dizilerin sonu aynımı olacak ? Merhameti izlemeni öneriririm.

Değil elbette ama şuan yeni bir diziye başlayacak performansım yok benim.Okullar açılıyor artık ve sürekli izleyemiyorum.Ama tekrarlarını izlediğim kadarıyla başarılı bir yapım :)

merhamet coşmuş hürrem bırazdan reytingte göğüs darbesi yapar

- - - Ekleme - - -

merhamet coşmuş hürrem bırazdan reytingte göğüs darbesi yapar

Sakarya Firat bugün muhtesem olacak. Bakir ölebilir. Hamza vurulacak.