20 Şubat 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Umaddık taş baş yararmış :) dün maça kadar merhameti izledim aslında bugüne kadar hep my izlerdim fakat dün yarıda kalmasın die maça kadar merhamete bakayım dedim dizinin bi büyüsü var ve şu an düşünüyorum haftaya merhametmi my mi die ? :) vallaha kuzey güneyi internetten izliodum şuan merhamet kuzey gney izleip internetten my izleyebilirim. Ben bu kadar yüksek alcağını füşünmemeiştim merhametin tebrikler ...

merhametin iş yapacağını biliyodum kadrosu çok iyi muro özgü namal tombalacı bile var merhamette :kiki:

yok aga ilk bölümüne biraz baktım güzel dizi ama izlemem

- - - Ekleme - - -

sakarya fırat varken izleyemem

Muhteşem Yüzyıl tahmin ettiğim gibi düşmüş ama biraz fazla düşmüş benim tahminlerimden.Tahmin ettiğim gibi Merhamet yükselmiş ama benim tahmin ettiğimden daha fazla yükselmiş :D

my haftaya fark atar total ve ab 2 reyting düsmüs önemli değil düşmez kalkmaz bir allah var yükselis haftaya maça kadar my izledim maçta az tv açtım ama sahterkar az tv şifreleri değistirmis netten buldum oda donuk monuk izledim

my reklamlari çogaltmalı basta vermiyor sonda dakkada bir reklama giriyor milyoner ve kuzey reklamsız gittigi için avantaj sağliyor bunun önlemini alirlar :)

Merhamet 2.bölümle Yükselişe geçti ve ki gruptada 2.olarak muhteşem yüzyıla gözdağı verdi ! totalde 7.72 ab grubunda ise 8.46 reyting alarak kanal d yi şimdilik memnun etti,gelecek haftalarda dahada artacaktır..

Muhteşem yüzyıl iki grubuptada nedendir bilinmez düşûş yaşadı, ab grubundaki düşüş dikkatlerdn kçmadı.
Akıllara merhametin gelişiyle mi düştü soruları takılmıyor dğl hani,

Kuzey Güney geçen haftaya göre Azda olsa dûşmüş,Pt 2 dizi için hç iyi olmadı ama merhamet içn bulunmaz fırsat..

saol :ok: Darısı başına :d tabi istersen :😱

yok kardeŞ saol o bana gÖre bİr İŞ deİl evde Çoluk Çocuk bİzİ bekler o İŞ İÇİn zaman lazim emek lazim oda bİzİm gİbİ evlİ ve Çocuklu İnsanlar İÇİn bİraz zor ancak İŞten yazabİlİyorum foruma

Muhtesem Yüzyil haftaya yükselir ama Merhamet sürprizler yapabilir..

Muhteşem Yüzyıl dün o kadar heyecanlı değildi normaldir düşmesi reytinglerin.Haftaya toparlanır.Merhamet fragmanları başarılıydı tekrarını izlerim.