20 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 35.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 1 5.0%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 4 20.0%
  • Son (ATV)

• Next - Y.S. (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 5 25.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
yetenek sizsiniz yarı finallere geçince eminim reytingini yükseltecektir.arka sokaklar çok iyi oranlarla 1.olmuş

Sbt de trt dizileri garip bir şekilde yükselişe geçti özellikle ab gurubunda. bir ay gibi süre kaldı Sbt sevindirisin birlerini :))))))))))

Sbt de trt dizileri garip bir şekilde yükselişe geçti özellikle ab gurubunda. bir ay gibi süre kaldı Sbt sevindirisin birlerini :))))))))))

bence saibe yok tamam seksenler, avrupa avrupa ve Leyla ile mecnun ab de baya yükseldi ama bu diziler baya begeniliyor. Diger tarafta elde var Hayat, kurt kanunu, mor menekseler gibi diziler ilk 60 a giremiyor.

Program sıralamaları eklendi...

keşke eklemeseydin.... sen ne zaman eklesen benim sevdiğim filmler arka sıralarda yer alıyor .. bundan sonra ben ekleyeceğim..:)

eveeett koyu kırmızı totalde 18 buçuk ab grubunda 19 reytingle zirvede .

son filmi ise ikinci sırayı takip ediyor

yeteneksizler sizsiniz yarışması 44. olmuş bu gidişle, acun proğram yapmayı bırakır düğünlerde çengilik yapar..

arka sokaklar üçüncü olmuş ..

tv izlemedim ama internetten leyla ile mecnunu izledim. son 2-3 bolume gore en hos bolumuydu diyebilirim. bu bolumu digerlerine oranla daha cok hosuma gitti

Son her hafta düşüyor. hala kim kimin peşinde neden sorularına cevap verilmedi. dizi bir bulmaca . bu bulmacayı neden çözelim cevap yok. bu diziyi yayınlanmadan önce atv ve ay yapım senaryoyu okumamıslar mi?,,?????

konu belli değil insanlar belli değil. 7 bölüm oldu ortada konu yok garip bir dizi. bu diziyi yapan ve yayınlanan akla ne desek boş

ortada tek net bilinen bir adam kaçırıldı okadar. senarist 7 bölüm bu adam neden kaçırıldınin cevabını vermedi top çevirdi durdu.

senaryoyu yazan bir karar verememişki onun için top çeviriyor.. başlangıcı yapmış şimdi sonunu nasıl bağlayayım diye düşünüyor .. onunda konu hakkında bizim kadar bilgi sahibi olduğuna eminim.. şimdi allah rızası için biri fikir versede senaryoyu yazanda rahatlasa:)

bazen buraya mesaj yazarkende öyle durumlara düşenimiz vardır muhteşem bir giriş yapıpta bir türlü konuyu bağlayamayız benim eskiden kompozisyon derslerinde en büyük sorunlarımdan biriydi bu girişle gelişmeyi yapardım sonunu bir türlü getiremezdim onun için benim kompozisyon derslerinde hiç bir zaman sayfa yetmemiştir.. hep ikinci bir kağıt isterdim :) tabi sonuç sıfır gelirdi:)

ARKA SOKAKLAR çok iyi gidiyor. Böyle giderse yıllarca devam eder bu dizi :)
YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE güzel gidiyor :)
YER GÖK AŞK dizisi FOX'a göre çok iyi gidiyor ve hep ilk 5'te yer alıyor rahatça :)
DENİZ YILDIZI ve Unutma Beni çok iyi gidiyor. Reytingleri hep iyi gidiyor. Bu iki dizi en iyi günlük dizilerden..
NAZLI TOLGA İLE FOX ANA HABER güzel gitmeye devam ediyor
KANIT dizisi orta gidiyor. AKASYA DURAĞI (TKR) çok çok iyi gidiyor. FOX bunu başlatmalı bir an önce :)
reyting.gif

Koyu kirmiziyi izledim. Bu bolum de cok heyecanli ve guzeldi. Reytinglerine takilmiyorum artik. Herkesin izlememesi kalitesindendir diyorum ne diyim...
Leyla ile mecnuna bakamadim. Onu da bir ara izleyecegiz artik.

dizilerin reytinglerinle hangi sayi carpiliyordu ve kac milyon izlendigini gosteriyordu?