20 Şubat 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 20.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 7 35.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 1 5.0%
  • Koyu Kırmızı (Star)

Oy: 4 20.0%
  • Son (ATV)

• Next - Y.S. (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 5 25.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 15.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Arka Sokaklar mı ? Yetenek Sizsiniz mi ? Yer Gök Aşk mı ?

Reytinglerde bu Pazartesi hangi diziler güldü hangi diziler hayal kırıklığı yarattı ?

Sonuçlar belli oldu.

Totalde Arka Sokaklar, A/B'de Yetenek Sizsiniz zirvede.

Totalde 3. A/B'de ise 4. olmayı başaran Yer Gök Aşk, günün bir diğer başarılı yapımı oldu.

Kanıt, A/B'de 8. sırayı alarak başarısını sürdürdü.

TRT 1'de yayınlanan "Next" adlı yabancı film iki grupta da çok iyi gitti. Filmin sonrasında yayınlanan Leyla ile Mecnun da oranlarını yükselterek A/B'de ilk 30'a girdi.

Totalde 48. sıraya kadar düşen "Son" ATV'yi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Dizi, A/B'de de beklenenin çok altında.

Koyu Kırmızı, bu hafta A/B'de bu hafta biraz toparlanarak 26. sıraya yükseldi. Fakat totalde durum hala çok kötü.

Son düzenleme:
Leyla ile Mecnun'u izliyorum ve yine çok güzel, çok komik bir bölüm oluyor... :)

Ozan Bir Kadin Tanidim in yeni bölümü yoktu. Ben yetenek sizsinizi izledim su andada cocuklar duymasinin tekrarini izliyorum

tabikide koyu kırmızı yarın 20 reyting garanti aşağısı kurtarmaz..

vallahi usta seninle tek filmimiz bile denk düşmüyor:) nerde nefret ettiğim acun proğramı varsa çok seviyorsun:) birazda koyu kırmızıyı izlesen ya...

Çok sevdiğimi nerden çıkardın... Acun'un programlarından sadece yetenek sizsiniz'e bakıyorum biraz... Koyu Kırmızı'yı hiç izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum...

Dün nedense Arka Sokaklar'ın özetini izledim, bu diziye kendini kaptırınca bırakamıyorsun, sonuna kadar izlettiriyor kendini. :)

Birsey izleyemedim aslinda ama biraz Arka Sokaklar biraz Koyu Kirmizi izledim. Ikiside güzeldi.

Arka Sokaklar yine döktürmüş, iki grupta da oldukça iyi, A/B'de bir ara 6 reytinglere gerilemişti ama tekrar o grupta da toparlanmış.

Arka Sokaklar'ın özetinin yeni bölüme kıyasla çok iyi reyting aldığını belirtmekte yarar var, bazı dizilerin özetleri hakikaten izleniyor, o dizilerden biri de Arka Sokaklar.

Yetenek Sizsiniz Türkiye pazartesi için her zamanki oranlarında ama programın pazartesi, cumartesiden daha çok zorlandığı göze çarpıyor.

Yer Gök Aşk da yükseliş trendinde, dizi 3.'lüğü pek elden bırakmıyor, bu hafta zirveye oldukça yakın.

Deniz Yıldız-Unutma Beni aynı oranlarda, bu dizilerden kurtuluş yok gibi, başladıkları hikaye ile gelinen nokta arasında hiç bir ortaklık olmamasına rağmen insanlar izliyor, dizi reytingleriyle kalitenin hiç alakası olmadığının en güzel örnekleri.

Kanıt yine iyi, o saatte çok daha iyi olabilir aslında ama senaryo pek iyi değil, ilginç hikayeleriyle yürüyor sadece, biraz yönetmen takviyesi yapılsa çok daha başarılı olabilir.

A/B haberlerinde sık sık değişiklikler oluyor, bugün ATV zirvede gibi ama aslında öyle değil, maalesef kendini bölerek "ana haber bülteni"nin 17 dakika olduğuna bizi inandırmaya çalışıyor, yazık ! Hala sahtekarlıktan para kazanmaya çalışıyorlar !

Next prime-time'da 9 share ile dikkat çekici !

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]18[/TD]
[TD]NEXT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]19:50:20[/TD]
[TD]21:33:31[/TD]
[TD]01:27:15[/TD]
[TD]3,63[/TD]
[TD]8,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şimdilik bu kadar. :)

Son her hafta düşüyor. hala kim kimin peşinde neden sorularına cevap verilmedi. dizi bir bulmaca . bu bulmacayı neden çözelim cevap yok. bu diziyi yayınlanmadan önce atv ve ay yapım senaryoyu okumamıslar mi?,,?????

konu belli değil insanlar belli değil. 7 bölüm oldu ortada konu yok garip bir dizi. bu diziyi yapan ve yayınlanan akla ne desek boş

ortada tek net bilinen bir adam kaçırıldı okadar. senarist 7 bölüm bu adam neden kaçırıldınin cevabını vermedi top çevirdi durdu.

Arka Sokaklar süper bir sekilde ilerliyor dizinin Total reytingleri 10-12 reyting arasinda gidip geliyor, AB de ise yükselise devam etmis.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Total de 2. AB de 1. Olarak hala cok basarili ama carsambada oldugu gibi pazartesi de de bir düsüs var.

Yer Gök Ask yarisi yakindan takip ediyor ama AB de biraz daha yükselmesi sart.

Son dizisi bu hafta iki grubtada baya düsmüs bakalim 25 bölümü PT1 de tamamlayacakmi?

Koyu Kirmizi bu hafta iki grubtada baya yükselmis destere Adina sevindim :) bakalim bu yükselis haftayada devam edecek mi?

Cocuklar Duymasin in gec saatte yayinlanan tekrari iki grubtada ilk 30 a girerek basarili olmus hele AB de 3 reytingi gecerek kanalini sevindirmis.

Leyla ile Mecnun Trt1 ortalamasinin üstünde yoluna devam ediyor AB de bu hafta 2 reytingin üstüne cikmis helal olsun :)