Yok la çok ünlü bir şiirdir o Feridun Düzağaç'ta söylemişti hattaKüfür mü ettin lan o kelime ne?
Yok la çok ünlü bir şiirdir o Feridun Düzağaç'ta söylemişti hattaKüfür mü ettin lan o kelime ne?
Yeni konuya gerek yok, buradan devam edelim.
Bu vedayı kendi açımdan, kendimi geliştirmek açısından zorunlu görüyorum. Şimdi bazılarınız içinden soracaktır ''Foruma ara vermeden kendini geliştiremiyor musun?'' Hemen açıklayayım: Üşengeç bir insanım, dişlerimi fırçalamaya bile üşenirim, yarın fırçalarım diye diye dişler iflas etti. Üşengeçliğimi azaltmak için öncelikle foruma ara vermem lazım. Zaten yakında işe başlayacağım ki bu da aktifliğimin azalmasına neden olacak.
Forumda rahatsız olduğum iki konu var, birini artık herkes biliyordur. Verilen cezalardan rahatsızım. Sıkıldım, gerçekten.
Geri dönüşüm belli değil 3 ay olur, 5 ay olur. Ölmez sağ kalırsak gelmeye çalışacağım, öbür türlü ne olacağını zaten biliyorsunuzdur.
@denizz19 ve @xemrexxx yanlış bilmiyorsam askere gideceklermiş, yoklukları forum için büyük kayıp olacaktır, buna şüphe yok zaten. Sağ salim geri gelmeniz dileğiyle.
Bugün buradayım, haberiniz olsun.
Sende yavaştan git artık başla LYS'ye. Bırak YGS çalışma boş iş o.Kwndine iyi bakseni çok sevdikgüle güledememi bekleme
Gerçeği falan yok olan şey o işte.
Her genç bir ergendir yada dur her ergen bir gençtir ve her gencin icinde bir ergenlik vardir bak @Çiğdem- e kendisinin instasi bile yok cunku 40 yasindaGençlik ile ergenliği hangi mantıkla aynı kefeye koydun acaba?
Herkesin instagrramı olmak zorunda mı?Her genç bir ergendir yada dur her ergen bir gençtir ve her gencin icinde bir ergenlik vardir bak @Çiğdem- e kendisinin instasi bile yok cunku 40 yasinda
Hayir ama gençlerin hiç olmazsa stalk amaciyla olmasi lazimHerkesin instagrramı olmak zorunda mı?Bana göre İnstagram boş iştir.
Niye spoiler veriyorsun be adam. 😡 Kaçıncı sezon bu, ona göre kendimi hazırlıyayım bu sahneye.Umarım hedeflediğin ne varsa gerçekleştirir ve geri dönersin. Seninle sohbet etmek güzel oluyordu. Sherlock seven ve izleyen insanlarla sohbet etmek her zaman daha iyi ve daha farklıdır zaten. 'Hay Mistır Şerlok.' diyerek ve Sherlock'u bitirmiş olarak geri dönmeni umuyorum.
Görüşmek üzere.
Mesajını okuduktan sonra ben (Temsili değil):
Niye spoiler veriyorsun be adam. 😡 Kaçıncı sezon bu, ona göre kendimi hazırlıyayım bu sahneye.
SEN ADİSİN!Söylersem sürprizi kaçar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?