2. Yıl Ve Veda Konuşması -Mr.DarkLeqenD-

Yeni konuya gerek yok, buradan devam edelim.

Bu vedayı kendi açımdan, kendimi geliştirmek açısından zorunlu görüyorum. Şimdi bazılarınız içinden soracaktır ''Foruma ara vermeden kendini geliştiremiyor musun?'' Hemen açıklayayım: Üşengeç bir insanım, dişlerimi fırçalamaya bile üşenirim, yarın fırçalarım diye diye dişler iflas etti. Üşengeçliğimi azaltmak için öncelikle foruma ara vermem lazım. Zaten yakında işe başlayacağım ki bu da aktifliğimin azalmasına neden olacak.

Forumda rahatsız olduğum iki konu var, birini artık herkes biliyordur. Verilen cezalardan rahatsızım. Sıkıldım, gerçekten.

Geri dönüşüm belli değil 3 ay olur, 5 ay olur. Ölmez sağ kalırsak gelmeye çalışacağım, öbür türlü ne olacağını zaten biliyorsunuzdur.

@denizz19 ve @xemrexxx yanlış bilmiyorsam askere gideceklermiş, yoklukları forum için büyük kayıp olacaktır, buna şüphe yok zaten. Sağ salim geri gelmeniz dileğiyle.

Bugün buradayım, haberiniz olsun.

Kwndine iyi bak :bhr: seni çok sevdik
dememi bekleme
güle güle :(

Lo tobe yarabbim veda sayilmiyomus seninki sukur 5 ay ne be göz açıp kapiyana kadar geçer biz @xBUGRAx in 3-4 yillik vedalarini gormus insaniz :A @Çiğdem-
Kendine iyi bak lo olmayan netimle sana yaziyorum kiymetini bil .ss
Instagrama 281818 resim at veya gercek instagram adresini ver :A @vadikızı

Lo tobe yarabbim veda sayilmiyomus seninki sukur 5 ay ne be göz açıp kapiyana kadar geçer biz @xBUGRAx in 3-4 yillik vedalarini gormus insaniz :A @Çiğdem-
Kendine iyi bak lo olmayan netimle sana yaziyorum kiymetini bil .ss
Instagrama 281818 resim at veya gercek instagram adresini ver :A @vadikızı
Gerçeği falan yok olan şey o işte. :A

Umarım hedeflediğin ne varsa gerçekleştirir ve geri dönersin. Seninle sohbet etmek güzel oluyordu. Sherlock seven ve izleyen insanlarla sohbet etmek her zaman daha iyi ve daha farklıdır zaten. 'Hay Mistır Şerlok.' diyerek ve Sherlock'u bitirmiş olarak geri dönmeni umuyorum.

Görüşmek üzere. :)

Mesajını okuduktan sonra ben (Temsili değil):

N1p4lg.gif

Umarım hedeflediğin ne varsa gerçekleştirir ve geri dönersin. Seninle sohbet etmek güzel oluyordu. Sherlock seven ve izleyen insanlarla sohbet etmek her zaman daha iyi ve daha farklıdır zaten. 'Hay Mistır Şerlok.' diyerek ve Sherlock'u bitirmiş olarak geri dönmeni umuyorum.

Görüşmek üzere. :)

Mesajını okuduktan sonra ben (Temsili değil):

N1p4lg.gif
Niye spoiler veriyorsun be adam. 😡 Kaçıncı sezon bu, ona göre kendimi hazırlıyayım bu sahneye. :A