Ee tabi bir zamanlar oluşan gruplaşmaları yok ettiğim için böyle söylemen normalKara kedi gibi girdin ortalığa
Ee tabi bir zamanlar oluşan gruplaşmaları yok ettiğim için böyle söylemen normalKara kedi gibi girdin ortalığa
Ben tek kişilik ordu olduğum için üstüme alınmadımEe tabi bir zamanlar oluşan gruplaşmaları yok ettiğim için böyle söylemen normal
Sen daha buralardasın. Senin bende kredin çokBen tek kişilik ordu olduğum için üstüme alınmadım
Heyatım ben anaokulunda yasemin Saylan , ilkokulda Şebnem zorlu , ortaokulda kumru Aydın, lisede Firdevs yöreoğlu, üniversitede Hürrem sultan ,masterda kösem sultan ve doktorada Esma Boran izlemiş insanım sen napabilirsin ki bu birikim karşısındaSen daha buralardasın. Senin bende kredin çok
E yani, sen her zaman saracak birilerini bulduğun için sana pek farketmiyor dağılmalar veya gidenler
Çoğunu bilmiyorumHeyatım ben anaokulunda yasemin Saylan , ilkokulda Şebnem zorlu , ortaokulda kumru Aydın, lisede Firdevs yöreoğlu, üniversitede Hürrem sultan ,masterda kösem sultan ve doktorada Esma Boran izlemiş insanım sen napabilirsin ki bu birikim karşısında
Senin içindeki cevheri ortaya çıkarmış forumÇoğunu bilmiyorum
Haklısın. Ben zaten sakin sabırlı kavga ile işi olmayan bir tiptim buraya üye olunca. Biraz değiştiysek bu forumda edindiğimiz tecrübelere bağlı
kullandımOy vermek ister misin? @Damien Duff
Teşekkürler. Diğer 3 gruba da bakabilirsin.kullandım
@TenTen aktif olursa o da oylayacaktır.
Doğru o da oylamamış. İnşallah aktif olur ve oylar.@TenTen aktif olursa o da oylayacaktır.
Başlık başınada mı ünlem işareti koysan?Doğru o da oylamamış. İnşallah aktif olur ve oylar.
Doğru dedinBaşlık başınada mı ünlem işareti koysan?ilk kısım daha dikkat çekici oluyor
Eğer konuyu okusaydın bu soruyu sormazdın
Konuda altta yazıyor vs atacaklar yani duelo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?