Ee tabi bir zamanlar oluşan gruplaşmaları yok ettiğim için böyle söylemen normalKara kedi gibi girdin ortalığa![]()
Ee tabi bir zamanlar oluşan gruplaşmaları yok ettiğim için böyle söylemen normalKara kedi gibi girdin ortalığa![]()
Ben tek kişilik ordu olduğum için üstüme alınmadımEe tabi bir zamanlar oluşan gruplaşmaları yok ettiğim için böyle söylemen normal![]()
Sen daha buralardasın. Senin bende kredin çokBen tek kişilik ordu olduğum için üstüme alınmadım![]()
Heyatım ben anaokulunda yasemin Saylan , ilkokulda Şebnem zorlu , ortaokulda kumru Aydın, lisede Firdevs yöreoğlu, üniversitede Hürrem sultan ,masterda kösem sultan ve doktorada Esma Boran izlemiş insanım sen napabilirsin ki bu birikim karşısındaSen daha buralardasın. Senin bende kredin çok
E yani, sen her zaman saracak birilerini bulduğun için sana pek farketmiyor dağılmalar veya gidenler![]()
Çoğunu bilmiyorumHeyatım ben anaokulunda yasemin Saylan , ilkokulda Şebnem zorlu , ortaokulda kumru Aydın, lisede Firdevs yöreoğlu, üniversitede Hürrem sultan ,masterda kösem sultan ve doktorada Esma Boran izlemiş insanım sen napabilirsin ki bu birikim karşısında![]()
Senin içindeki cevheri ortaya çıkarmış forumÇoğunu bilmiyorum
Haklısın. Ben zaten sakin sabırlı kavga ile işi olmayan bir tiptim buraya üye olunca. Biraz değiştiysek bu forumda edindiğimiz tecrübelere bağlı![]()
kullandımOy vermek ister misin? @Damien Duff
Teşekkürler. Diğer 3 gruba da bakabilirsin.kullandım
@TenTen aktif olursa o da oylayacaktır.
Doğru o da oylamamış. İnşallah aktif olur ve oylar.@TenTen aktif olursa o da oylayacaktır.
Başlık başınada mı ünlem işareti koysan?Doğru o da oylamamış. İnşallah aktif olur ve oylar.
Doğru dedinBaşlık başınada mı ünlem işareti koysan?![]()
ilk kısım daha dikkat çekici oluyor
![]()
Eğer konuyu okusaydın bu soruyu sormazdın
Konuda altta yazıyor vs atacaklar yani duelo