2025 2.Tur | En Favori Güzel - 3.Grup

Hangi 4 Güzel Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,442
Puanı
1,060
Bu yıl altıncısı düzenlenen En Favori Güzel etkinliğinde ikinci tur zamanı.

Son senelerin popüler olan dizi, sinema, müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

Sıla Türkoğlu

Hazal Subaşı

Afra Saraçoğlu

Pınar Deniz

Miray Daner

Yasemin Kay Allen

Fahriye Evcen

Kısaca kurallar:
Bu tur eşitlik olması halinde düello yapılacaktır. Etkinlik sırasında üye olan ve devamlılığı olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır.

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @mrt-06, @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar , @Emre Ozansoy , @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem , @TenTen , @kerem , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk , @phoebebuffay , @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @soo , @tolgab , @Turkuazz , @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆, @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Doğan , @xdragxx , @Gerekli24 , @STAR

Bu grubu biraz düşünmem gerek :A 1 isim garanti. Diğerlerini az buçuk düşüneyim :A

Hazal Subaşı
Pınar Deniz
Miray Daner
Yasemin Kay Allen

Şu gruba oy atamadım daha :A
Afra ve Sıla tamam. Diğerleri kim olsa diye düşünüyorum :A
Miray ve Fahriye demeni bekliyorum :A (Önceki tur bu ikisine oy vermişsin)

Pınar ve Yaseminle aran yok gibi bir gözlemim var. Hazal hakkındaki düşünceni tam bilmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Miray ve Fahriye demeni bekliyorum :A (Önceki tur bu ikisine oy vermişsin)

Pınar ve Yaseminle aran yok gibi bir gözlemim var. Hazal hakkındaki düşünceni tam bilmiyorum :A
Pınar bu tur alacak oyumu. O da tamam gibi.
Hazal’ı en sevdiğim dizi Halka’da izlemiştim ama bana öyle çok güzel gelmiyor. Bu grupta onu direk eledim :A
Yasemin oylamaya yakındım ama seçenekler Çok olunca tereddütte kaldım.
Fahriye’yi oylamayı düşündüm ama şimdi vazgeçtim :A yüzünü mahvetmiş.
Miray yüzü güzel ama özellikle son dizide farkettim tipi çok iyi değil. Çok kötü giydiriyorlar iyice belli oluyor :A

Böyle sesli yazınca son kararımı verdim. Aklıma başka bir kriter geldi, gidip oylamamı yapayım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Pınar bu tur alacak oyumu. O da tamam gibi.
Hazal’ı en sevdiğim dizi Halka’da izlemiştim ama bana öyle çok güzel gelmiyor. Bu grupta onu direk eledim :A
Yasemin oylamaya yakındım ama seçenekler Çok olunca tereddütte kaldım.
Fahriye’yi oylamayı düşündüm ama şimdi vazgeçtim :A yüzünü mahvetmiş.
Miray yüzü güzel ama özellikle son dizide farkettim tipi çok iyi değil. Çok kötü giydiriyorlar iyice belli oluyor :A

Böyle sesli yazınca son kararımı verdim. Aklıma başka bir kriter geldi, gidip oylamamı yapayım :A
Ben çoğunluğun aksine Pınar’ı çok beğenmem :A

Miray ve Yasemin’i güzel buluyorum. Fahriye de güzel elbet ama oyumu alacak kadar değil.

Güzel oylar vermişsin, işimizi kolaylaştıracak oylar :A

• Harika
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...