Bu soruyu kendine hiç sordun mu acaba?Son zamanlarda çok bozdun sen, her konuda zıt taraflardayız. Toparla kendini.
Foruma ilk geldiğimde seninle sürekli aynı taraftaydık...
Estetik güzeli olunca güzellik konusunda kendisine bir değer biçemiyorum maalesef.Doğal güzellerden biri kazanır umarım.
Bence güzel. Bir kaç sene önceki hali daha iyiydi ama
Maalesef bozulan kişi sensin, bu aralar zevklerin çok kötü.Bu soruyu kendine hiç sordun mu acaba?
Acaba ben değil de sen bozmuş olabilir misin...
------
Estetik güzeli olunca güzellik konusunda kendisine bir değer biçemiyorum maalesef.
Herkes çıkabilir ya da zirvede olan bile elenebilir, çoktan karışmış bile çarşıBurası ölüm grubu olmuş 😱 çarşı pazar karışacak @Tolstoyevski
Ufak bir değişiklik oldu. Yarın son gruplar açılır. Pazartesi sonlanır ama eminim yarın gelirsin (gelmedi)Oylarımı kullandım.
Ufak bir değişiklik oldu. Yarın son gruplar açılır. Pazartesi sonlanır ama eminim yarın gelirsin (gelmedi)
Mesajını hayretle okudum. Hollywood yanağı, burun estetiği ve dudaklarına dolgu yaptırmış. Daha ne olsun ki hala küçük müdahaleler var diyorsun? Ki o kadar estetiğe rağmen hala çok güzel değil. Biz burada en güzelini seçiyoruz, en güzel estetik yaptıranını seçmiyoruz. Bence sen etkinliği çok yanlış anlamışsın.Maalesef bozulan kişi sensin, bu aralar zevklerin çok kötü.
Estetik hemen hemen herkeste var. Yapay durmadıkça estetik yaptırmış, yaptırmamış ne önemi var ki? İnsanlardaki bu takıntıyı anlamıyorum. Fotoğraflara bakmasan estetik olup olmadığını anlamazsın bile. Ki zaten çok küçük müdaheleler var gibi duruyor.
Estetik ve doğallığa kafayı takıp Mine Tugay'a oy vermek de ne bileyim. Kendinle çelişen haraketler yapmakta forumda zirveye oynuyorsun bu aralar. Üzülüyorum bu hallerine.
Ay yok artık, ilk paragrafa cevap bile vermeyeceğim. İnternet diye bir şey var, aç bak eski fotoğraflarına. Kadının en kilolu ve kötü çıkan fotoğrafını paylaşıp saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun.Mesajını hayretle okudum. Hollywood yanağı, burun estetiği ve dudaklarına dolgu yaptırmış. Daha ne olsun ki hala küçük müdahaleler var diyorsun? Ki o kadar estetiğe rağmen hala çok güzel değil. Biz burada en güzelini seçiyoruz, en güzel estetik yaptıranını seçmiyoruz. Bence sen etkinliği çok yanlış anlamışsın.
Mine Tugay'ın estetikli olduğundan haberim yok. Ki yaptırsa bile Nesrin Cavadzade kadar ultra estetik yaptırmamıştır.
Dün başka biri liderdi anlık değişiyorBenimki elenmez herhalde ama ölüm grubu olmuş burası resmen çarşı pazar karışmış @Dosi Yalnız böyle bir grupta lider olan isim de çok ilginç 😱
Beren'in fotosu daha iyi olabilirdi. Son şampiyona kumpas var sankiDün başka biri liderdi anlık değişiyor
Çok değişik oylamalar var
O en güncel fotolarından. Elinde bir ödül olan fotoydu ama kesilince iyi görünmemiş. Bir sonraki tur yenilerizBeren'in fotosu daha iyi olabilirdi. Son şampiyona kumpas var sanki