2021 2.Tur | En Favori Güzel - 3.Grup

Hangi 5 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslı Enver
Bensu Soral
Beren Saat
Funda Eryiğit
Tülin Özen

Bensu Soral
Funda Eryiğit
Nesrin Cevadzade
Tülin Özen

Tülin Özen
Aslı Enver
Beren Saat

Son zamanlarda çok bozdun sen, her konuda zıt taraflardayız. Toparla kendini. :A
Foruma ilk geldiğimde seninle sürekli aynı taraftaydık...
Bu soruyu kendine hiç sordun mu acaba? :A
Acaba ben değil de sen bozmuş olabilir misin...
------

Doğal güzellerden biri kazanır umarım.
Bence güzel. Bir kaç sene önceki hali daha iyiydi ama:A
Estetik güzeli olunca güzellik konusunda kendisine bir değer biçemiyorum maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu soruyu kendine hiç sordun mu acaba? :A
Acaba ben değil de sen bozmuş olabilir misin...
------

Estetik güzeli olunca güzellik konusunda kendisine bir değer biçemiyorum maalesef. :A
Maalesef bozulan kişi sensin, bu aralar zevklerin çok kötü. :A

Estetik hemen hemen herkeste var. Yapay durmadıkça estetik yaptırmış, yaptırmamış ne önemi var ki? İnsanlardaki bu takıntıyı anlamıyorum. Fotoğraflara bakmasan estetik olup olmadığını anlamazsın bile. Ki zaten çok küçük müdaheleler var gibi duruyor. :)

Estetik ve doğallığa kafayı takıp Mine Tugay'a oy vermek de ne bileyim. Kendinle çelişen haraketler yapmakta forumda zirveye oynuyorsun bu aralar. Üzülüyorum bu hallerine. :A

Maalesef bozulan kişi sensin, bu aralar zevklerin çok kötü. :A

Estetik hemen hemen herkeste var. Yapay durmadıkça estetik yaptırmış, yaptırmamış ne önemi var ki? İnsanlardaki bu takıntıyı anlamıyorum. Fotoğraflara bakmasan estetik olup olmadığını anlamazsın bile. Ki zaten çok küçük müdaheleler var gibi duruyor. :)

Estetik ve doğallığa kafayı takıp Mine Tugay'a oy vermek de ne bileyim. Kendinle çelişen haraketler yapmakta forumda zirveye oynuyorsun bu aralar. Üzülüyorum bu hallerine. :A
Mesajını hayretle okudum. Hollywood yanağı, burun estetiği ve dudaklarına dolgu yaptırmış. Daha ne olsun ki hala küçük müdahaleler var diyorsun? Ki o kadar estetiğe rağmen hala çok güzel değil. Biz burada en güzelini seçiyoruz, en güzel estetik yaptıranını seçmiyoruz. Bence sen etkinliği çok yanlış anlamışsın. :A

Mine Tugay'ın estetikli olduğundan haberim yok. Ki yaptırsa bile Nesrin Cavadzade kadar ultra estetik yaptırmamıştır. :A

Mesajını hayretle okudum. Hollywood yanağı, burun estetiği ve dudaklarına dolgu yaptırmış. Daha ne olsun ki hala küçük müdahaleler var diyorsun? Ki o kadar estetiğe rağmen hala çok güzel değil. Biz burada en güzelini seçiyoruz, en güzel estetik yaptıranını seçmiyoruz. Bence sen etkinliği çok yanlış anlamışsın. :A

Mine Tugay'ın estetikli olduğundan haberim yok. Ki yaptırsa bile Nesrin Cavadzade kadar ultra estetik yaptırmamıştır. :A
Ay yok artık, ilk paragrafa cevap bile vermeyeceğim. İnternet diye bir şey var, aç bak eski fotoğraflarına. Kadının en kilolu ve kötü çıkan fotoğrafını paylaşıp saçma sapan ithamlarda bulunuyorsun. :A

Aynen Mine Tugay'da hiç estetik yok. :A
1621028651807.png

Çok enteresan sonuçlar çıkabilir buradan. Alev Topu resmen. :)

Aslı Enver
Aybüke Pusat
Bensu Soral
Beren Saat
Funda Eryiğit
------

Benimki elenmez herhalde ama ölüm grubu olmuş burası resmen çarşı pazar karışmış @Dosi :A Yalnız böyle bir grupta lider olan isim de çok ilginç 😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benimki elenmez herhalde ama ölüm grubu olmuş burası resmen çarşı pazar karışmış @Dosi :A Yalnız böyle bir grupta lider olan isim de çok ilginç 😱
Dün başka biri liderdi :A anlık değişiyor :F
Çok değişik oylamalar var :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...