2025 2.Tur | En Favori Güzel - 2.Grup

Hangi 4 Güzel Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 üzeri oy veren oluyor. Bazı konularda sayfalarca mesaj oluyor. İlgi yeterince var ama senin beklentin üyelerin foto paylaşması galiba
eskiden beri öyle yapılmıyor
Bak rast gele bir konu baktım oy verme sayısı 16 ve mesaj kısmında foto ile gelen yok.
Konular ne kadar değişmiş o günden bu güne ama hep bi memnuniyetsizlik hakim sizde
@Bully @Yakamoz-Asi

Beklentiyi çok yüksek tutuyorlar, beklenti seviyelerini düşürmeleri gerekiyor

Tamma öyle olmuş ama işte sonra niye benim beğendiğim beğenilmedi diyor. Belki konuyu açan daha güzel resmini bulamadı sen atacaksin ve oylamada öne geçecek kim bilir

------

Beklentiyi çok yüksek tutuyorlar, beklenti seviyelerini düşürmeleri gerekiyor
Al işte beklenti felan diyor. Tamam sıradan dümdüz üye olayım oy atıp gideyim ama olmaz

Reactions: Bully and Dosi
Biz açarken güzellerin kendi paylaşımlarını paylaşacağımızı yazmıştık. Hem de en güncel halleri. Kendileri beğenmezse paylaşmazdı. Siz üyelerde onların kendi paylaşımlarından yola çıkmış oluyorsunuz

Reactions: RüzgarGülü
Aslında demek istediğim toplu halde büyük tepkiler gösterip bizi zor durumlara sokuyorsunuz

Memnuniyetsizlik hali hakim
Elbet memnun olmama hakkınız var
Ama durum da böyle

Bu etkinlikte etiket listesinden çıkarırsanız sevinirim. Sonuçlardan hiç memnun değilim ilerideki turlar ilgimi çekmiyor.
Ayrıca eskiden sayfalarca algı yaparak etkinlikleri canlandırırdık ve daha zevkli olurdu. Şimdi %99.9 elenmiş birine elendi dedim diye mesajım editlenir hale geldiyse benlik değil demektir

1 hafta sonra final konusu açıp artık kenara çekiliriz. Bu kadar yorulduğumuz yeter
Aynen, final konusunu açıp uzun bir süre kenara çekiliriz
Diğer arkadaşların etkinlikler de geliyor
Kazasız belasız bitireydik şu etkinliği

Reactions: Dosi
Aynen, final konusunu açıp uzun bir süre kenara çekiliriz
Diğer arkadaşların etkinlikler de geliyor
Kazasız belasız bitireydik şu etkinliği
Biz görevimizi yapalım. Gerisi onlarda

Evet Ramazanda forumu canlandıracak konular geliyor. Bu kez ben “seyirci” olacağım

Reactions: Bully
Kendisi paylaşmış tabiki ama her zaman daha güzeli vardır o yüzden dedim örnek ben Hadise önerdim daha güzel resimleri ile öne çıkabilirdi

Aslı Enver yaşlanmış mesela normalde oy verirdim 😣
Aslında demek istediğim toplu halde büyük tepkiler gösterip bizi zor durumlara sokuyorsunuz

Memnuniyetsizlik hali hakim
Elbet memnun olmama hakkınız var
Ama durum da böyle
Memnuniyetsizlik değil bazı kesimler daha açık istiyor da o da kurallara aykırı o ayrı konu birde 🤌

Tepki göstermedik ki fikir belirttik. Forum kültüru zaten budur kültürden uzaklastik hepimiz zamanla malesef 😱

Hatırlarsan benim En Favori Üye şampiyonluk konusundan itibaren tepki göstermeye başlamıştınız
Güzeller genel yorum konusu da tepkiler sonucu 40 sayfa oldu

Fikir belirtmeyin diyen yok ki
Biz yorulabiliyoruz demek istediğim bu

Okudum attım tepki göstermiş say ama göstermedim.
Çok önemli değil bu tür konular bana

Burada kafam rahattı zaten, @MasacRE nin atacağı oyları tahmin ediyordum

4.grupta da tam beklediğim oyları attı ve orası sıkıntıya girdi
Aslında eskiye göre birtakım değişikliklere gittim. Burçin, Beren, Fahriye gibi sultanları emekliye ayırıp biraz daha gençlere yöneldim. Bir tek Aslı sultanıma kıyamadım onu da forum halletsin artık
O değil de Tuba Büyüküstün ilk turda mı elendi 😱 @Dosi

Reactions: Bully and Dosi
Öyle oldu maalesef. Galiba 1 oy alsa tur atlardı. Onun grubu zordu ondan.
İlk tur iyi kıyım olduğu için oldu
normali 2. Tur elendi gibi sayabiliriz

Seçmenler değişti artık
senin Aslı Sultan iyi ilerliyor

------

@Bully skor yine değişti

Reactions: Bully and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...