2025 2.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 4 Güzel Bir Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,436
Puanı
1,060
Bu yıl altıncısı düzenlenen En Favori Güzel etkinliğinde ikinci tur zamanı.

Son senelerin popüler olan dizi, sinema, müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 4 güzel bir üst tura yükselsin?

Alina Boz

Özge Özpirinçci

Eda Ece

Mine Tugay

Serenay Sarıkaya

Ayça Ayşin Turan

Kısaca kurallar:
Bu tur eşitlik olması halinde düello yapılacaktır. Etkinlik sırasında üye olan ve devamlılığı olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır.

@Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @mrt-06, @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar , @Emre Ozansoy , @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem , @TenTen , @kerem , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk , @phoebebuffay , @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @soo , @tolgab , @Turkuazz , @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆, @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Doğan , @xdragxx , @Gerekli24 , @STAR

Bu kez yeni fotolar ile gelebilirdin @Bully :A
Tüm turlar aynı foto ile gitmeyi mi düşündün 😱
Neyse bu tur öyle olsun. Sonrası ikili eleme olacak zaten. O zamana yaparız bir şeyler :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu kez yeni fotolar ile gelebilirdin @Bully :A
Tüm turlar aynı foto ile gitmeyi mi düşündün 😱
Neyse bu tur öyle olsun. Sonrası ikili eleme olacak zaten. O zamana yaparız bir şeyler :Z
Bunu konuşmamıştık bu yüzden aynı fotolarla devam ettim :A Senin resimleri değiştirseydim belki kızardın diye düşündüm :A

İkili elemelerde değiştiririz evet :A

Bunu konuşmamıştık bu yüzden aynı fotolarla devam ettim :A Senin resimleri değiştirseydim belki kızardın diye düşündüm :A

İkili elemelerde değiştiririz evet :A
Ne alaka. Senden daha cesur foto seçmiştim malum :A
Tamamdır diğer tur dahada farklı bir şeyler yaparız belki. Veya final turlarında.

Oylarımı kullandım
------

Konuları açarken Kaan'ın ecel terlerini görür gibiyim bu mesajda :A @Dosi
Shshjjsjjajaj :F
Yani kusur arasam çok vardır :A (başlık, sabitlik, 2025 ön eki. En önemlisi ben etikette yokum. Geç açma ve aynı fotolar)

Valla kendimi biraz frenledim Dosi tepki gösterir diye, yine de dayanamayıp bazı cesur fotolar seçtim elbet :A
Çok safsın. Gidip gayet dozunda güzel fotoları cesur poz diyor :A @Yakamoz-Asi
Benim Simge fotom sonrası rahatlamıştı zaten :A

Valla kendimi biraz frenledim Dosi tepki gösterir diye, yine de dayanamayıp bazı cesur fotolar seçtim elbet :A

Yani kusur arasam çok vardır :A (başlık, sabitlik, 2025 ön eki. En önemlisi ben etikette yokum. Geç açma ve aynı fotolar)

Gelecek tur görürsün sen Kaan'ı ne cesur paylaṣımlar yapar o :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi

Senin etiket listeni kopyaladım :A Diğerlerini kusur olarak kabul etmiyorum :A

Cesur poz paylaşsam da kızarsın o riski göze alamam :A @Yakamoz-Asi

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Ben zaten @Dosi 'nin mesajında sopa kokusu aldım hatta neredeyse ensemde hissettim diyebilirim. :A
Yani şimdi her şey güzel giderken son tur büyük hata yapmış. Ben daha oy kullanmamıştım ve senin söylemin ile en azından erkenden müdahale ettik.
Şimdi bu büyük bir koz oldu bana ama ilerde kafasına vura vura söylerim elbet. Ben açmayınca tökezledi biraz :A bugün yoruldu konular ile rahat bırakalım :A @Bully

Yani şimdi her şey güzel giderken son tur büyük hata yapmış. Ben daha oy kullanmamıştım ve senin söylemin ile en azından erkenden müdahale ettik.
Şimdi bu büyük bir koz oldu bana ama ilerde kafasına vura vura söylerim elbet. Ben açmayınca tökezledi biraz :A bugün yoruldu konular ile rahat bırakalım :A @Bully
Bildirime baktığım için öyle oldu, bakmasaydım keşke :A Ders olsun bana. Neyse artık. Maalesef koz verdik sana :A

Yoruldum. Biraz enerji depolamam gerekiyor yeniden kendime gelebilmem için :A

Bildirime baktığım için öyle oldu, bakmasaydım keşke :A Ders olsun bana. Neyse artık. Maalesef koz verdik sana :A

Yoruldum. Biraz enerji depolamam gerekiyor yeniden kendime gelebilmem için :A
Diğer konuların 2025 ön ekini ayarla ve dinlenmeye çekil :A
Benim şarj sonlarda. Bende güne merhaba diyeyim artık :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...