Esnek davranmayı ihmalde etmiyor, bak bak bak35 üstü diyelim biraz genç kızlara da şans verelim yani
Sonraki tura karar veremedim daha kaç isim olmalı bir gruptaBu arada 1.tur kolaj düzenine göre bu turdaki kolaj daha bir ferah oldu, neydi öyle sol alttakilere ufacık yer ayrılıyordu, yanındaki hanım ağa gibi geniş alan kaplıyordu filan Böylesi daha simetrik ve adil oldu ve içim daha rahat ilk tura göre @Dosi
8 tamam 9 tamam ama 9 üstü olmaması iyi olur mümkünseSonraki tura karar veremedim daha kaç isim olmalı bir grupta
Ya 8 ya da 4 olacak8 tamam 9 tamam ama 9 üstü olmaması iyi olur mümkünse
Şuan en çok izlenen dizide göz önünde diyeFarah Zeynep Abdullah'ın nesi güzel? Biri bana bunun açıklamasını yapabilir mi? Özellikle bu listede açık ara son sırada olması gerekiyor iken.
En popüler olanı seçmiyoruz ki, en sevdiğim dizide rol almasına rağmen Farah Zeynep Abdullah güzeldir diyemem. Değil çünkü.Şuan en çok izlenen dizide göz önünde diye
Forum üyeleri favori dizi oyuncularını oyluyor
Ben de aynısını Mine Tugay için düşünüyorum
İşte onu üyelere anlatmak gerekir normalde en iyi oyuncu diye yapacaktım ama orda muhakkak güzelliğe oy gideceği için direk güzellik olarak oyluyoruz herkes bir kritere göre oy veriyorEn popüler olanı seçmiyoruz ki, en sevdiğim dizide rol almasına rağmen Farah Zeynep Abdullah güzeldir diyemem. Değil çünkü.
Göz zevkin kötüyse biz ne yapalım, senin favorilerinden çok daha güzel olduğu kesin.Farah Zeynep Abdullah'ın nesi güzel? Biri bana bunun açıklamasını yapabilir mi? Özellikle bu listede açık ara son sırada olması gerekiyor iken.
Yukarıdaki seçeneklerin hepsinden daha az güzel olduğu kesin?Göz zevkin kötüyse biz ne yapalım, senin favorilerinden çok daha güzel olduğu kesin.
Ekli dosyayı görüntüle 102325
Geçmiş olsun.Yukarıdaki seçeneklerin hepsinden daha az güzel olduğu kesin?