2021 2.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 5 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farah Zeynep Abdullah
Hazal Kaya
Merve Boluğur
Mine Tugay

Bu arada 1.tur kolaj düzenine göre bu turdaki kolaj daha bir ferah oldu, neydi öyle sol alttakilere ufacık yer ayrılıyordu, yanındaki hanım ağa gibi geniş alan kaplıyordu filan :A Böylesi daha simetrik ve adil oldu ve içim daha rahat ilk tura göre :A @Dosi
Sonraki tura karar veremedim daha kaç isim olmalı bir grupta :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Burcu Özberk
Farah Zeynep Abdullah
Hazal Kaya
Melisa Şenolsun
Mine Tugay

Burcu Özberk
Farah Zeynep Abdullah
Melisa Şenolsun
Mine Tugay

Farah Zeynep Abdullah'ın nesi güzel? Biri bana bunun açıklamasını yapabilir mi? Özellikle bu listede açık ara son sırada olması gerekiyor iken. :A

Farah Zeynep Abdullah'ın nesi güzel? Biri bana bunun açıklamasını yapabilir mi? Özellikle bu listede açık ara son sırada olması gerekiyor iken. :A
Şuan en çok izlenen dizide göz önünde diye :A
Forum üyeleri favori dizi oyuncularını oyluyor :A

Ben de aynısını Mine Tugay için düşünüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Şuan en çok izlenen dizide göz önünde diye :A
Forum üyeleri favori dizi oyuncularını oyluyor :A

Ben de aynısını Mine Tugay için düşünüyorum :A
En popüler olanı seçmiyoruz ki, en sevdiğim dizide rol almasına rağmen Farah Zeynep Abdullah güzeldir diyemem. Değil çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
En popüler olanı seçmiyoruz ki, en sevdiğim dizide rol almasına rağmen Farah Zeynep Abdullah güzeldir diyemem. Değil çünkü. :A
İşte onu üyelere anlatmak gerekir :A normalde en iyi oyuncu diye yapacaktım ama orda muhakkak güzelliğe oy gideceği için direk güzellik olarak oyluyoruz :A herkes bir kritere göre oy veriyor :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Göz zevkin kötüyse biz ne yapalım, senin favorilerinden çok daha güzel olduğu kesin. :A

1620850415092.png

------

@Tolstoyevski harika attın ama Farah'a oy vermemişsin? :A

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Hazal Kaya
Melisa Şenolsun
Hande Soral
Mine Tugay

Farah Zeynep Abdullah
Hazal Kaya
Melisa Şenolsun
Merve Boluğur
Mine Tugay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...