Derhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmenBu ṣarkıyı derhal elemek gerek
Derhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmen
Eleriz ya rahat ol rakipler zorlaştıkça İrem’in şansı azalır öyle çookk sevilen biri değilKorkmaya baṣladım bak ciddiyim.
Spider man birbirini gösteren görsel.Eleriz ya rahat ol rakipler zorlaştıkça İrem’in şansı azalır öyle çookk sevilen biri değil
Oylarımı kullandım.Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 2.tur ile karşınızdayız.
2.turun sonunda her gruptan 3 şarkı, yani toplamda 24 şarkı 3.tura yükselmiş olacak.
3.tura yükselmesini istediğiniz 3 şarkıya oy verebilirsiniz.
İrem Derici - Yaz Günü
KÖFN - Al Aramızdan
İkilem - Aç Bu Şarkıyı
Bengü - Veto
Sefo ft. Simge - Görmem Böylesini
Mabel Matiz - Müphem
Hande Yener - Hop Hop
@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Dante , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon666☾☆ , @hasanca
İleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacakDerhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmen
Diğer tur yapılacak merak etmeİleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacak@Dosi @Yakamoz-Asi
İleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacak@Dosi @Yakamoz-Asi
Sana ne oluyor. Serdarın şarkısı işte daha ne istiyorsunDerhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmen
Sana ne oluyor. Serdarın şarkısı işte daha ne istiyorsun
İleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacak@Dosi @Yakamoz-Asi
Sıla’ya izlenmesi düşük diye oy vermedin @Dosi , İrem’in de öyle?Sana ne oluyor. Serdarın şarkısı işte daha ne istiyorsun
O yüzden oy vermedim mi dedimSıla’ya izlenmesi düşük diye oy vermedin @Dosi , İrem’in de öyle?
Edis & Gülşen ve Semicenk’in dinlenme sayıları yüksek ve Serdar’ın şarkılara bir şey kattılar ama İrem için aynı şeyi söyleyemem. Bir de Yaz Gülü ile karıştırılıp haksız kazanç sağlıyor. Derhal elenmeli@Yakamoz-Asi
İzlenme sayısının düşük olması oy kararında da etkili olmuş öyle anlaşılıyordu o mesajdanO yüzden oy vermedim mi dedimdüşük olmasına şaşırdım onu vurgulamış oldum
Diğer tur elenirse bu artık adayların az olduğu anlamına gelir. Tur atlarsada oturursun yerinde
5. Grupta 25 oy var. Bir tek orda oy kullanan mı var acabaİzlenme sayısının düşük olması oy kararında da etkili olmuş öyle anlaşılıyordu o mesajdan
Elenirse mutlu olurum tur atlarsa da Serdar’ın namı yürür fark etmez bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?