Derhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmenBu ṣarkıyı derhal elemek gerek![]()
Derhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmen![]()
Eleriz ya rahat ol rakipler zorlaştıkça İrem’in şansı azalır öyle çookk sevilen biri değilKorkmaya baṣladım bak ciddiyim.![]()
Spider man birbirini gösteren görsel.Eleriz ya rahat ol rakipler zorlaştıkça İrem’in şansı azalır öyle çookk sevilen biri değil![]()
Oylarımı kullandım.Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 2.tur ile karşınızdayız.
2.turun sonunda her gruptan 3 şarkı, yani toplamda 24 şarkı 3.tura yükselmiş olacak.
3.tura yükselmesini istediğiniz 3 şarkıya oy verebilirsiniz.
İrem Derici - Yaz Günü
KÖFN - Al Aramızdan
İkilem - Aç Bu Şarkıyı
Bengü - Veto
Sefo ft. Simge - Görmem Böylesini
Mabel Matiz - Müphem
Hande Yener - Hop Hop
@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Dante , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon666☾☆ , @hasanca
İleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacakDerhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmen![]()
Diğer tur yapılacak merak etmeİleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacak@Dosi @Yakamoz-Asi
İleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacak@Dosi @Yakamoz-Asi
Sana ne oluyor. Serdarın şarkısı işte daha ne istiyorsunDerhal hem de yanlışlıkla şampiyon olacak resmen![]()
Sana ne oluyor. Serdarın şarkısı işte daha ne istiyorsun
İleriki turlarda şarkıların videolarının da konuda paylaşılmasını talep ediyorum yoksa bu ihtimal yaşanacak@Dosi @Yakamoz-Asi
Sıla’ya izlenmesi düşük diye oy vermedin @Dosi , İrem’in de öyle?Sana ne oluyor. Serdarın şarkısı işte daha ne istiyorsun
O yüzden oy vermedim mi dedimSıla’ya izlenmesi düşük diye oy vermedin @Dosi , İrem’in de öyle?
Edis & Gülşen ve Semicenk’in dinlenme sayıları yüksek ve Serdar’ın şarkılara bir şey kattılar ama İrem için aynı şeyi söyleyemem. Bir de Yaz Gülü ile karıştırılıp haksız kazanç sağlıyor. Derhal elenmeli@Yakamoz-Asi
İzlenme sayısının düşük olması oy kararında da etkili olmuş öyle anlaşılıyordu o mesajdanO yüzden oy vermedim mi dedimdüşük olmasına şaşırdım onu vurgulamış oldum
Diğer tur elenirse bu artık adayların az olduğu anlamına gelir. Tur atlarsada oturursun yerinde![]()
5. Grupta 25 oy var. Bir tek orda oy kullanan mı var acabaİzlenme sayısının düşük olması oy kararında da etkili olmuş öyle anlaşılıyordu o mesajdan
Elenirse mutlu olurum tur atlarsa da Serdar’ın namı yürür fark etmez bana![]()