RüzgarGülü
Favori Üye
Hemen tespit ediyorumBuraya oy verişte ilk tura oy vermeyen kim acaba @Bully ? bunun 1 oyu fazla. Henüz bakamadım
Buraya oy verişte ilk tura oy vermeyen kim acaba @Bully ? bunun 1 oyu fazla. Henüz bakamadım
Hemen tespit ediyorum
Oylarımı kullandım.Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 2.tur ile karşınızdayız.
2.turun sonunda her gruptan 3 şarkı, yani toplamda 24 şarkı 3.tura yükselmiş olacak.
3.tura yükselmesini istediğiniz 3 şarkıya oy verebilirsiniz.
Melike Şahin - Diva Yorgun
Zerrin Özer - Basit Numaralar
Aleyna Tilki - Başıma Belasın
emre aydın - Fırtınam
Nazan Öncel - Esme
Hadise - Feryat
@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Dante , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon666☾☆ , @hasanca
Ben derbiye kadar yetiştirebildiklerimi yetiştireyim devre arasında falan da yaparım parça parça gideyim işteO isim kurtulmuş. İyi oldu
Diğer tur sistemli çalışırım etiketleme konusunda. @serhatt ile dengeleri bozarız belki.
Burayada oy versin. Belki o isim geri elenir ama olsun
------
Aktif değilmiş. Gelene kadar kapanır belki
Çok garanti olan gruplar var sanki. Onalarıda yaparsınBen derbiye kadar yetiştirebildiklerimi yetiştireyim devre arasında falan da yaparım parça parça gideyim işte
Geldim ama kapanmış...O isim kurtulmuş. İyi oldu
Diğer tur sistemli çalışırım etiketleme konusunda. @serhatt ile dengeleri bozarız belki.
Burayada oy versin. Belki o isim geri elenir ama olsun
------
Aktif değilmiş. Gelene kadar kapanır belki