bu gurupta hiçbişey bulamadım handeyle hadise klipte koltuğu taciz etmeseler onlara oy verecektim o da olmadı pas geçeyim burayıGüneş
Melek
Hande
------
Geldi bildirim gelmese söyleyeceğimden hiç kuşkun olmasın
Neymiş o sistem?
sinüzitim evde yatıyom biraz düzelince sağlam kafayla oy veririm bilmediğim çok şarkı var dinlicem@xemrexxx oylaman nerde?
@AhmetBayram önceki tur oy vermişsiniz. Sizinde oylarınızı bekliyoruz.
@tolgab müzik ile iç içe olan senin oylamaya katılımını beklerim @Doğan @cokiyitvci
Geçmiş olsun. Sadece 3 şarkı ile sınırlandığı için en sevdiklerini seçmek kolay ama bende zorlandım. 2 yada 3 grup var dinleyip sonra karar verebileceğim.sinüzitim evde yatıyom biraz düzelince sağlam kafayla oy veririm bilmediğim çok şarkı var dinlicem
tüm gruplara hadise- hande yener- Mabel seçip geçebilirimGeçmiş olsun. Sadece 3 şarkı ile sınırlandığı için en sevdiklerini seçmek kolay ama bende zorlandım. 2 yada 3 grup var dinleyip sonra karar verebileceğim.
Yıldız Ablan var tabitüm gruplara hadise- hande yener- Mabel seçip geçebilirimvarsa yıldız ablam bir de , diğerlerini çok dinlenmiyorum artıkın
sinüzitim evde yatıyom biraz düzelince sağlam kafayla oy veririm bilmediğim çok şarkı var dinlicem
Demek ki Hande’nin şarkısını çok seviyor ona rakip çıksın istemiyor veya Semicenk’in bu şarkısını daha az seviyor @RüzgarGülüBurada Semicenk’i es geçmiş @Bully
Yada başında Rast’ı görünce hiç devamını okumayıp hızlıca oylamasını yaptıDemek ki Hande’nin şarkısını çok seviyor ona rakip çıksın istemiyor veya Semicenk’in bu şarkısını daha az seviyor @RüzgarGülü
O da mümkün bak Rast’tan dolayı Semicenk’i fark etmemiş olabilirYada başında Rast’ı görünce hiç devamını okumayıp hızlıca oylamasını yaptı@RüzgarGülü
Aha demek tüm mesele buymuş… olsun 20 bulalım yeterlibende oylamadım ben oylasam 28 i bulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?