bu gurupta hiçbişey bulamadım handeyle hadise klipte koltuğu taciz etmeseler onlara oy verecektim o da olmadı pas geçeyim burayıGüneş
Melek
Hande
------
Geldi bildirim gelmese söyleyeceğimden hiç kuşkun olmasın
Neymiş o sistem?
sinüzitim evde yatıyom biraz düzelince sağlam kafayla oy veririm bilmediğim çok şarkı var dinlicem@xemrexxx oylaman nerde?
@AhmetBayram önceki tur oy vermişsiniz. Sizinde oylarınızı bekliyoruz.
@tolgab müzik ile iç içe olan senin oylamaya katılımını beklerim @Doğan @cokiyitvci
Geçmiş olsun. Sadece 3 şarkı ile sınırlandığı için en sevdiklerini seçmek kolay ama bende zorlandım. 2 yada 3 grup var dinleyip sonra karar verebileceğim.sinüzitim evde yatıyom biraz düzelince sağlam kafayla oy veririm bilmediğim çok şarkı var dinlicem
tüm gruplara hadise- hande yener- Mabel seçip geçebilirim varsa yıldız ablam bir de , diğerlerini çok dinlenmiyorum artıkınGeçmiş olsun. Sadece 3 şarkı ile sınırlandığı için en sevdiklerini seçmek kolay ama bende zorlandım. 2 yada 3 grup var dinleyip sonra karar verebileceğim.
Yıldız Ablan var tabitüm gruplara hadise- hande yener- Mabel seçip geçebilirim varsa yıldız ablam bir de , diğerlerini çok dinlenmiyorum artıkın
sinüzitim evde yatıyom biraz düzelince sağlam kafayla oy veririm bilmediğim çok şarkı var dinlicem
Burada Semicenk’i es geçmiş @Bully
Demek ki Hande’nin şarkısını çok seviyor ona rakip çıksın istemiyor veya Semicenk’in bu şarkısını daha az seviyor @RüzgarGülüBurada Semicenk’i es geçmiş @Bully
Yada başında Rast’ı görünce hiç devamını okumayıp hızlıca oylamasını yaptı @RüzgarGülüDemek ki Hande’nin şarkısını çok seviyor ona rakip çıksın istemiyor veya Semicenk’in bu şarkısını daha az seviyor @RüzgarGülü
O da mümkün bak Rast’tan dolayı Semicenk’i fark etmemiş olabilirYada başında Rast’ı görünce hiç devamını okumayıp hızlıca oylamasını yaptı @RüzgarGülü
Aha demek tüm mesele buymuş… olsun 20 bulalım yeterlibende oylamadım ben oylasam 28 i bulmuştu