Aleyna babayı oylamadın diye sinir bozucu atacaktım ama bu mesaja harika gider mecbur
@Tolstoyevski’nin taktiği/totemi işe yaramış belli ki, Aleyna BABA rakiplerini yok etmiş.Çok fazla adının anılması ters tepebiliyor, bu hep öyle olmuştur demiş olayım.. @Sherlock
Olması gereken en başından beri buydu. Ben de takip etmiyordum burasını sürpriz oldu...@Tolstoyevski’nin taktiği/totemi işe yaramış belli ki, Aleyna BABA rakiplerini yok etmiş.
Demet Akalın birinciydi, ne ara üçüncü sıraya kadar gerilemiş... @dreamy
Etiket için teşekkürler gelip oylar artıkYok yok, @tolgab yapmaz öyle şeyler... Demet Akalın’ın buralara kadar gelmesi bile sürprizdi benim açımdan zaten.
Ne demek. 🤩 Son günlerde hiç yapmadığım kadar etiket yaptım zaten, artık elim alıştı her şeyin başına ‘@‘ koyasım geliyor.Etiket için teşekkürler gelip oylar artık
Ah ah ben bu hallere düşecek birimiydimNe demek. 🤩 Son günlerde hiç yapmadığım kadar etiket yaptım zaten, artık elim alıştı her şeyin başına ‘@‘ koyasım geliyor.
Bunu konuşmuştuk senle. Şarkının ve söyleyen kişinin bilinirliği oyları çok etkiliyor.Yok yok, @tolgab yapmaz öyle şeyler... Demet Akalın’ın buralara kadar gelmesi bile sürprizdi benim açımdan zaten.
Çözülür nasılsa, etiket dediğin nedir ki... Alıntılar ile uyguladığın çözüm yaratıcıydı yalnız.Ah ah ben bu hallere düşecek birimiydim
2016-2017 senesi herkes etiket yapmada problem yaşarken ben 10 kişi eklesem hepsi olurdu. Herkes bana yaptırıyordu artık programlarında.
bazinga elimizi kolumuzu bağladı
Alıntılar ile yapmaya çalışıyorum birşeyler
Evet tam şu an hatırladım, hatta ben bu tespiti övmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ki bu durum tersine döndü ve hak edenler oylarını arttırdı.Bunu konuşmuştuk senle. Şarkının ve söyleyen kişinin bilinirliği oyları çok etkiliyor.
Çareler tükenmez Benim herzaman yaptığım işlemlerde bir b planım oluyor ne olur ne olmaz deyipÇözülür nasılsa, etiket dediğin nedir ki... Alıntılar ile uyguladığın çözüm yaratıcıydı yalnız.
Evet tam şu an hatırladım, hatta ben bu tespiti övmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ki bu durum tersine döndü ve hak edenler oylarını arttırdı.
Hafızanız gözlerimi yaşarttı Sherlock beyciğim.Çözülür nasılsa, etiket dediğin nedir ki... Alıntılar ile uyguladığın çözüm yaratıcıydı yalnız.
Evet tam şu an hatırladım, hatta ben bu tespiti övmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. Neyse ki bu durum tersine döndü ve hak edenler oylarını arttırdı.