2.Tur - En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶 | 4.Grup

Hangi 2 ismin yorumu daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,955
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' albümünde 2. tur oylamasına geçtik. Sizlerin oyları ile en beğenilenini seçeceğiz. Bu turda 6 grup olacak. Her gün 1 grubu oylayacağız. Pazar gecesi oylama sona erecektir.

En fazla 2 şarkıyı oylayabilirsiniz. Oy değiştirmek yok. Yanlış oylama yaparsanız bunu anında belirtmeniz gerekir.

İşte oylanacak şarkılar:

Sibel Can - Emi

Merve Özbey - Vuracak

Ece Seçkin ve Ozan Doğulu – Vazgeçtim

Serkan Kaya - Sor

Etkinlik zamanı üye olup sonradan online olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır ve eşitlik durumunda eşit oy alanlar birlikte bir üst tura yükselecektir.

@Özgür ve @Aserat onların da bildirimi geliyorsa bu bölümde sadece bize komplo var demek, gelmiyorsa @Sherlock bir şeyler yapıyor
Yaptığımı direkt tarif edeyim, her zaman yaptığım gibi yaptım. Olmuş demek ki.

Etiket listesininin tamamını seçtim, kopyaladım, sağ tıklayıp “düz metin olarak yapıştır” seçeneği ile yapıştırdım. Sonra da mesajı gönderdim.

Bunun en mantıklı açıklaması, sayın admin @bazinga bir şeyler denemiş.

Bende herzaman ki yöntemi yapıyorum. Hatta şuan @Tolstoyevski diye yazsam ona etiket olarak değil, anca 'Dosi konuya yorum yazdı' bildirimi gider.
Resmen darbe yedim

Gelmedi maalesef.

Bende herzaman ki yöntemi yapıyorum. Hatta şuan @Tolstoyevski diye yazsam ona etiket olarak değil, anca 'Dosi konuya yorum yazdı' bildirimi gider.
Resmen darbe yedim
Aynen, dediğin gibi oldu az önce @Tolstoyevski etiket yapınca... Senin için gelsin bu sefer de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...