O zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya20+ yı görmesi normal eskiden daha sağlam diziler varidiyaprak dökümü olsun,öbgz olsun,, my olsun şimdikiler çok basit işler
O zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya20+ yı görmesi normal eskiden daha sağlam diziler varidiyaprak dökümü olsun,öbgz olsun,, my olsun şimdikiler çok basit işler
yaz gelmiş insanlar tabi eğlenceli şeylere yönelecek tüm kış kasvetli kasvetli işler izledilerO zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya
Dürüyenin Güğümlerinin 12 aldığını kim söyeldi? 4 reytingi geçmedi.O zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya
Salı reytinginde öyle demiyordun. Ağam yazmaz dinlememiş 10 almiş diyordunyaz gelmiş insanlar tabi eğlenceli şeylere yönelecek tüm kış kasvetli kasvetli işler izlediler
tartışmıcam bunu sen karadayı iki grupta da 15 i görene ka bir şeyler üretip durucan
Kim dicek üstte @xemrexxx dediDürüyenin Güğümlerinin 12 aldığını kim söyeldi? 4 reytingi geçmedi.
küçük ağa kasvetli iş miSalı reytinginde öyle demiyordun. Ağam yazmaz dinlememiş 10 almiş diyordun
Karadayı zaten 15'i hiç göremez, bi kere dizi 2+ saat
küçük ağa aile dizisi draması çok sırıtmaz ne olursa olsun
Yani 12 almış mı? Ben 5 aldığını bile hatırlamıyorum.@xemrexxx @RevaN @Forumdash dürüyenin güğümleri 24 temmuz 2010 da başlamış araştırıp buldum medyatava dan reytinglerine bakabilirsiniz orda var
sonra 16 eylül 2010 da perşembeye geçiyo
12 almamış ben ilk bölümlerine baktım hep 7 falan almış.Yani 12 almış mı? Ben 5 aldığını bile hatırlamıyorum.
12 almamış en yüksek 7.8 galiba yani yazın 6-8 arası almışYani 12 almış mı? Ben 5 aldığını bile hatırlamıyorum.
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 6.20 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 7.80 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 7.03 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 7.40 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 6.90 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 6.40 |
++++++++120+ yı görmesi normal eskiden daha sağlam diziler varidiyaprak dökümü olsun,öbgz olsun,, my olsun şimdikiler çok basit işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?