O zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya20+ yı görmesi normal eskiden daha sağlam diziler varidiyaprak dökümü olsun,öbgz olsun,, my olsun şimdikiler çok basit işler
![]()
O zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya20+ yı görmesi normal eskiden daha sağlam diziler varidiyaprak dökümü olsun,öbgz olsun,, my olsun şimdikiler çok basit işler
![]()
yaz gelmiş insanlar tabi eğlenceli şeylere yönelecek tüm kış kasvetli kasvetli işler izledilerO zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya![]()
Dürüyenin Güğümlerinin 12 aldığını kim söyeldi? 4 reytingi geçmedi.O zaman Güzel Köylünün 9 reytinigi AGB'ye yor o zaman hani dürüyenin güğümleri 12'yi görmüştü ya![]()
Salı reytinginde öyle demiyordun. Ağam yazmaz dinlememiş 10 almiş diyordunyaz gelmiş insanlar tabi eğlenceli şeylere yönelecek tüm kış kasvetli kasvetli işler izlediler
tartışmıcam bunu sen karadayı iki grupta da 15 i görene ka bir şeyler üretip durucan![]()
Kim dicek üstte @xemrexxx dediDürüyenin Güğümlerinin 12 aldığını kim söyeldi? 4 reytingi geçmedi.![]()
küçük ağa kasvetli iş miSalı reytinginde öyle demiyordun. Ağam yazmaz dinlememiş 10 almiş diyordun
Karadayı zaten 15'i hiç göremez, bi kere dizi 2+ saat![]()
küçük ağa aile dizisi draması çok sırıtmaz ne olursa olsun
Yani 12 almış mı? Ben 5 aldığını bile hatırlamıyorum.@xemrexxx @RevaN @Forumdash dürüyenin güğümleri 24 temmuz 2010 da başlamış araştırıp buldum medyatava dan reytinglerine bakabilirsiniz orda var
sonra 16 eylül 2010 da perşembeye geçiyo
12 almamış ben ilk bölümlerine baktım hep 7 falan almış.Yani 12 almış mı? Ben 5 aldığını bile hatırlamıyorum.![]()
12 almamış en yüksek 7.8 galiba yani yazın 6-8 arası almışYani 12 almış mı? Ben 5 aldığını bile hatırlamıyorum.![]()
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 6.20 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 7.80 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 7.03 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 7.40 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 6.90 |
1 | DURUYE'NIN GUGUMLERI | STAR | 6.40 |
++++++++120+ yı görmesi normal eskiden daha sağlam diziler varidiyaprak dökümü olsun,öbgz olsun,, my olsun şimdikiler çok basit işler
![]()