Alıntı ile yapabilirsin, isteyerek yapılan bir şey değil düzelecek 1-2 gün içinde.forumun kopyalama sistemi yine gitmiş durduk yere işkence çekiyoruz yemin ediyorum @OzaN
üyelere açık olsa ne olacak bişey kopyalayıp yorum yapacaktım yapamadık ne anladım bu işten
kimsenin aklına gelmemesine şaşırdımKandil sebebiyle düşeceği hiç aklıma gelmezdi.
Hülya Avşar ile Mevlid Kandili programları çakışmış ama Hülya Avşar yükselmiş.
Bir anda öyle bir demişsinki, birşey oldu sandım.![]()
Mevlid Kandili olduğunu tabiki biliyoruz ama etkileyeceğini düşünemedim ondan.kimsenin aklına gelmemesine şaşırdımaldığı 2 reyting zaten bişey olmaz
![]()
o zaman mesele yok bende dedim konuları alıyolar diye mi yaptın yineAlıntı ile yapabilirsin, isteyerek yapılan bir şey değil düzelecek 1-2 gün içinde.![]()
O gönüllerde birinci. Medcezir senaryo bozduğu için düşüyor tabiki.Karagül 13 reyting alamamis.@denizz19
Medcezir'in Karagül sebebiyle düsmediginin kanitidir bu reytingler.![]()
![]()
O rüya sahnesiydi çekemeyen çanak anten taksın.Fragmanını izledin mi?Konak konaklıktan çıkmış Dudu'nun Şatosuna dönmüş.
Alevli bir çember vardı bir an zombi çıkacak sandım.
![]()
evet gördüm resmen ben dedimki sihirli annemin sihirsiz pakize versiyonuO gönüllerde birinci. Medcezir senaryo bozduğu için düşüyor tabiki.
O rüya sahnesiydi çekemeyen çanak anten taksın.![]()
Neyini çekemeyeceğim 5 reytinglik dizi.O gönüllerde birinci. Medcezir senaryo bozduğu için düşüyor tabiki.
O rüya sahnesiydi çekemeyen çanak anten taksın.![]()
HahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaNeyini çekemeyeceğim 5 reytinglik dizi.![]()
Komik bir şey dememiştim aslında.Hahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahave ha
![]()
bunu ben ingilizce yazıcam Turkey Norteast system ciddiye alınmaz doğudakiler deli olan kötü karakteri seviyorlar örneğin cevher kendal gibi kahraman gibiNeyini çekemeyeceğim 5 reytinglik dizi.![]()
5 reytinglik dizi demen başlı başına komediydi aslında.Komik bir şey dememiştim aslında.![]()
AB'de 5 reyting almış git bak yalan söylüyoruz sanki.5 reytinglik dizi demen başlı başına komediydi aslında.![]()
İşine gelen tarafa bakma.AB'de 5 reyting almış git bak yalan söylüyoruz sanki.![]()