2 Ocak 2015 Cuma Reyting Sonuçları

forumun kopyalama sistemi yine gitmiş durduk yere işkence çekiyoruz yemin ediyorum @OzaN
üyelere açık olsa ne olacak bişey kopyalayıp yorum yapacaktım yapamadık ne anladım bu işten

Karagül 13 reyting alamamis. :A @denizz19

Medcezir'in Karagül sebebiyle düsmediginin kanitidir bu reytingler. :) :)

Kandil sebebiyle düşeceği hiç aklıma gelmezdi. :X
Hülya Avşar ile Mevlid Kandili programları çakışmış ama Hülya Avşar yükselmiş. :D

Bir anda öyle bir demişsinki, birşey oldu sandım. :D
kimsenin aklına gelmemesine şaşırdım :D aldığı 2 reyting zaten bişey olmaz :D

Alıntı ile yapabilirsin, isteyerek yapılan bir şey değil düzelecek 1-2 gün içinde. :)
o zaman mesele yok bende dedim konuları alıyolar diye mi yaptın yine :D
admin bi reyting sıralamasını mesaja kopyalamak için koskoca konuyu alıntıya mı alacam yapma

bu arada hülya avşar show dikkat çekici yapılmış koyu renk elbise zorunludur falan gerçekçi konuşmalar olduğu için biraz ilgi çekiyor mesela geçen hafta serdar ortaç vardı baya izledim her konudan konuşabiliyolar

okan bayülgen 1000 tane konuk alıp büyük bi kanalda saatlerce yayın yapıp bu kadar rtg alamıyor :D

Kandil programları bu sene çok düşük kalmış 😱 Nihat Hatipoğlu ramazanda olmasa bari.ss

Karagül'den 14 bekliyorduk kötü olmuş. ABC1'de de düşmüş. Sevinemedik.ss

Güldür Güldür Medcezir yokken yükselmiş ve zirveye yerlemiş. Tebrikler.:X

Hızlı ve Emekli iyi gitmiş.:F Beklemiyordum.:F

Hülya Avşar 2. bölümlede güzel gitti. izlemiyorum ama tuttu galiba. Umarım bozmaz.:X

Medcezir'in yokluğunun Karagül'e yarayacağını düşünüyorduk ama görülen o ki Güldür Güdür'e yaramış. AB'de birinci olmuş program, tebrikler..

Karagül, Medcezir yokken bekleneni veremese de yine de çok güzel sonuçlar almış. Tebrikler..

Beni Affet TOTAL'de ikinci olmuş. Günlük dizi için çok büyük bir başarı.. Tebrikler.

karagül 11 reytingten düşse bile yinede 10 reyting alan tek dizi konumunda oyüzden başarılı olmaya devam ediyorlar halıyle 🙂🙂🙂