Gönlünden ne geçiyorsa, öyle konuk takıntılarım yoktur bilirsinCanımsın. Senin için konuda supriz bi şeyler yapmak istedim şuan ne istersin.
LCDP tanıtımı yapalım konuk gelsinler
LCDP süper olur
Gönlünden ne geçiyorsa, öyle konuk takıntılarım yoktur bilirsinCanımsın. Senin için konuda supriz bi şeyler yapmak istedim şuan ne istersin.
LCDP tanıtımı yapalım konuk gelsinler
Saçmamı sapan? 😱Teşekkürler Adminim. Bizle kal
@Ahmed umarım sende bizle kalırsın. Saçma sapan BZÇ izleme macerasında bulunmasın.
Konuda da söylenmiş Dudullu Postası'nı da ekleyelim BZÇ'nin altına.
Nasıl olsa varken zirveyi alamıyorsunuz bari meydanı size bırakalım da alın yazık.
Senin eklemeye çalıştığını bilmeden ben de eklemeye çalıştım galiba karıştı. Tekrar el atar mısın.Eklendi.
Senin eklemeye çalıştığını bilmeden ben de eklemeye çalıştım galiba karıştı. Tekrar el atar mısın.
@Bully @Emre Ozansoy @Hachiko @The_Erinch Anket oylarınızı düzeltir misiniz.Şimdi oldu sanırım. Hatalı gören düzeltecek artık yapacak bir şey yok.
Gönlünden ne geçiyorsa, öyle konuk takıntılarım yoktur bilirsin
LCDP süper olur
Saçmamı sapan? 😱
Online olacağım konuda aşkım.
MD yok, Survivor yok.. Ama galiba ciddi uğraş veren @sokak sanati sunacağı forum yarışmamızı takip ederiz
Geçen haftaki mesaj rekorunu geçelim.Son dakika oyları geldi onları geçip hemen konuyu açacağım. Gelecek haftanın konseptini belirlemeniz için.
Geçen haftaki mesaj rekorunu geçelim.
O da doğru.O biraz zor. Melunu eledik onun gibi post kasan yok
1.06-daki Ayşegül bizi kıskananlar. @sokak sanatiO da doğru.
Geri dönüş yapılabilir.
O da doğru.
Geri dönüş yapılabilir.
Geldim ben sen nerdesin ÇAbuk bişey dicem konuya geçelimSenin için bugün konuda olacağım @Forumdash geçen hafta yoktum çünkü.
BZÇ
GeldimGeldim ben sen nerdesin ÇAbuk bişey dicem konuya geçelim