Gönlünden ne geçiyorsa, öyle konuk takıntılarım yoktur bilirsinCanımsın. Senin için konuda supriz bi şeyler yapmak istedim şuan ne istersin.
LCDP tanıtımı yapalım konuk gelsinler![]()
LCDP süper olur
Gönlünden ne geçiyorsa, öyle konuk takıntılarım yoktur bilirsinCanımsın. Senin için konuda supriz bi şeyler yapmak istedim şuan ne istersin.
LCDP tanıtımı yapalım konuk gelsinler![]()
Saçmamı sapan? 😱Teşekkürler Adminim. Bizle kal
@Ahmed umarım sende bizle kalırsın. Saçma sapan BZÇ izleme macerasında bulunmasın.![]()
Konuda da söylenmiş Dudullu Postası'nı da ekleyelim BZÇ'nin altına.
Nasıl olsa varken zirveyi alamıyorsunuz bari meydanı size bırakalım da alın yazık.![]()
Senin eklemeye çalıştığını bilmeden ben de eklemeye çalıştım galiba karıştı.Eklendi.![]()
Senin eklemeye çalıştığını bilmeden ben de eklemeye çalıştım galiba karıştı.Tekrar el atar mısın.
![]()
@Bully @Emre Ozansoy @Hachiko @The_Erinch Anket oylarınızı düzeltir misiniz.Şimdi oldu sanırım.Hatalı gören düzeltecek artık yapacak bir şey yok.
![]()
Gönlünden ne geçiyorsa, öyle konuk takıntılarım yoktur bilirsin
LCDP süper olur![]()
Saçmamı sapan? 😱
Online olacağım konuda aşkım.![]()
MD yok, Survivor yok.. Ama galiba ciddi uğraş veren @sokak sanati sunacağı forum yarışmamızı takip ederiz![]()
Geçen haftaki mesaj rekorunu geçelim.Son dakika oyları geldi onları geçip hemen konuyu açacağım. Gelecek haftanın konseptini belirlemeniz için.![]()
Geçen haftaki mesaj rekorunu geçelim.![]()
O da doğru.O biraz zor. Melunu eledik onun gibi post kasan yok![]()
Geldim ben sen nerdesin
GeldimGeldim ben sen nerdesinÇAbuk bişey dicem konuya geçelim
![]()